23.10.10

"Ελληνικές γεύσεις" στην Ισπανία από την LIDL !!

Η αλυσίδα Lidl διαθέτει στην Ισπανία συνολικούς χώρους πώλησης 394.000 τ.μ. και 469 καταστήματα ευρίσκεται δε στην 7η θέση με βάση το συνολικό εμβαδόν χώρων πώλησης !!
Σημαντικός αριθμός ελληνικών προϊόντων διατίθεται σε ειδικό μέρος της γερμανικής λιανεμπορικής αλυσίδας Lidl στην Ισπανία με την ονομασία \"ελληνικές γεύσεις\". Αυτό αναφέρεται σε σημερινό έγγραφο της πρεσβείας μας στη Μαδρίτη από την υπηρεσία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων που υπογράφει ο προϊστάμενος, σύμβουλος Α΄ ΟΕΥ κ. Δ. Χαλεπίδης. Η αλυσίδα Lidl διαθέτει στην Ισπανία συνολικούς χώρους πώλησης 394.000 τ.μ. και 469 καταστήματα ευρίσκεται δε στην 7η θέση με βάση το συνολικό εμβαδόν χώρων πώλησης. Τα προϊόντα που εντοπίστηκαν από την Ελληνική υπηρεσία μετά από επισκέψεις σε καταστήματα της αλυσίδας στην Μαδρίτη είναι : χαλβάς, λουκούμια, μπισκότα, παστέλια, μαντολάτα, κονσέρβα ντολμαδάκια, ταχίνι, γλυκό κουταλιού κεράσι, κριτσίνια, παστέλια μικρά, φιστίκια με γεύση τζατζίκι, γιαούρτι με ανθόγαλα σε συσκευασία 4Χ150, γιαούρτι συσκευασίας 1 κιλού από αγελαδινό γάλα καθώς και τζατζίκι σε συσκευασία 500 γραμ. Όλα τα αναφερόμενα προιόντα ευρίσκονται σε συσκευασία με την ονομασία eridanous συνοδευόμενη από την ελληνική σημαία.
Η αναγραφή των χαρακτηριστικών του κάθε προϊόντος είναι στην αγγλική και ελληνική γλώσσα ενώ όλα τα υπόλοιπα αναγκαία πληροφοριακά στοιχεία είναι σε 8 κοινοτικές γλώσσες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου