24.11.10

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 0-3 -Υποκλίθηκε και... αποχαιρέτισε ο ΠΑΟ !

Με βαριά ήττα (άλλη μία, μετά το 5-1 της Βαρκελώνης) αποχαιρέτισε τα όποια ευρωπαϊκά του όνειρα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποκλίθηκαν για μία ακόμα φορά στην καλύτερη ίσως ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα, που, όποτε αποφάσιζε να παίξει μπάλα στο ΟΑΚΑ... έβαζε και γκολ. Το τελικό 0-3 φαντάζει απολύτως φυσιολογικό, παρόλο που το ματς θα μπορούσε να έχει άλλη εξέλιξη αν ο Σισέ είχε ανοίξει το σκορ στη μοναδική ευκαιρία που είχε 20΄. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες ακόμα και για την τρίτη θέση που οδηγεί στους 32 του Γιουρόπα Καπ, αφού η Ρούμπιν Καζάν νίκησε την Κοπεγχάγη. Κι έτσι ο Παναθηναϊκός είπε πρόωρο αντίο σε ένα από τα φτωχότερα ευρωπαϊκά ταξίδια της ιστορίας του...ΣΚΟΡΕΡΣ: 27', 69' Πέδρο, 62' Μέσι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζιανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 66' Δημούτσος - 31' Πικέ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (67' Πλεσί), Μαρίνος (46' Δημούτσος), Χριστοδουλόπουλος, Γκαρσία (63' Πετρόπουλος), Σισέ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Ντάνιελ Αλβες, Αντριάνο (76' Μάξουελ), Πικέ (72' Αμπιντάλ), Πουγιόλ, Μασεράνο, Τσάβι (71' Κεϊτά), Ινιέστα, Πέδρο, Βίγια, Μέσι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου