25.11.10

Συμμορία 9 ανδρών βίασε 100 κορίτσια !!

Μια είδηση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Βρετανίας και όχι μόνο. Μια συμμορία από 9 άτομα ασιατικής καταγωγής συνελήφθη στην Αγγλία για περίπου 100 βιασμούς ανήλικων κοριτσιών. Οι δράστες μεθούσαν τα κορίτσια και τους έδιναν ναρκωτικά και στην συνέχεια τις βίαζαν και τις χτυπούσαν. Οι δύο βασικοί δράστες είναι οι Αμπίτ Σαντικιού και Μοχάμεντ Λιακάτ, και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά.
Χθες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και παραδέχθηκαν την ενοχή τους για τους βιασμούς και την κακοποίηση των κοριτσιών. Οι δράστες περιέγραψαν με όλες τις λεπτομέρειες πως έφταναν σε αυτούς τους φρικιαστικούς βιασμούς.
Προσέγγιζαν τα κορίτσια με το πολυτελές BMW του Λιακάτ, κυρίως κορίτσια που ήταν έξω από καταστήματα και σχολεία μόνα τους. Συνομιλούσαν μαζί τους και τους ζητούσαν τα τηλέφωνα τους για να τους δώσουν κάποια δουλειά.
Στη συνέχεια καλούσαν τα κορίτσια, τα περισσότερα ήταν από χωρισμένες οικογένειες, σε πάρτι σε πολυτελή ξενοδοχεία ή διαμερίσματα. Εκεί ήταν και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας. Έδιναν στα κορίτσια να πιουν βότκα με κοκαΐνη και όταν αυτές δεν είχαν πλέον τις αισθήσεις τους αυτοί της βίαζαν και τις χτυπούσαν. Μάλιστα δεν δίσταζαν να ζητήσουν από τα κορίτσια να ικανοποιήσουν ορισμένα βίτσια τους.
Αν κάποιες από αυτές αρνούνταν να κάνουν κάτι τις απειλούσαν με σφυριά ενώ δεν δίσταζαν να τις πετάξουν και από το αυτοκίνητο αν έβλεπαν ότι ήταν υποψιασμένες για το τι θα γινόταν.
Χθες ο Σαντικιού και Λιακάτ, πακιστανικής καταγωγής αλλά γεννημένοι στην Βρετανία, άκουσαν τον δικαστή να τους αποκαλεί φρικτούς εγκληματίες ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου που σύμφωνα με τους δικηγόρους θα είναι πάνω από 30 χρόνια φυλάκισης.
Τα υπόλοιπα 7 μέλη της συμμορίας έχουν ήδη φυλακιστεί αλλά η δίκη των δύο χρειάστηκε περισσότερες μέρες αφού οι δύο αυτοί δράστες θεωρούνται οι εγκέφαλοι της συμμορίας.
Αρκετά από τα θύματα είχαν πάει στη δίκη σε κακή ψυχολογική κατάσταση. 'Αλλα είχαν μαζί τους, συγγενείς και φίλους ενώ μερικά κορίτσια που κρίθηκαν ως μάρτυρες πήγαν στο δικαστήριο με τον ψυχίατρο τους. “Το σοκ που έχουν πάθει αυτά τα κορίτσια είναι μεγάλο και αμφιβάλλω αν θα μπορέσουν εύκολα να το ξεπεράσουν”, δήλωσε ένας από τους ψυχολόγους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου