18.11.10

Πέντε νέοι βουλευτές «εκλέγονται» από τις αυτοδιοικητικές εκλογές !

Πέντε νέους βουλευτές αποκτά η βουλή, μετά την εκλογή των νέων περιφερειαρχών και δημάρχων, αλλά και την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα πριν από τις εκλογές του νέου δημάρχου Πειραιά και τη δήλωση του Γιάννη Δημαρά, ότι ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος παραιτείται από την 1η Ιανουαρίου.
Οι νέοι βουλευτές είναι:
-Ο Γιώργος Κασσάρας από το ΠΑΣΟΚ παίρνει τη θέση του Στάθη Κουσούρνα που εκλέχτηκε δήμαρχος Ροδίων, ως πρώτος επιλαχών.
-Ο Στέφανος Τζουμάκας επιστρέφει στη Βουλή μόλις παραιτηθεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Δημαράς, ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθεί, ενώ τώρα η έδρα επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ.
- Ο Παναγιώτης Μελάς, παίρνει τη θέση του βουλευτή της ΝΔ στην Α΄ Πειραιώς, Βασίλη Μιχαλολιάκου που εκλέχτηκε δήμαρχος Πειραιά.
-Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, πρώτος επιλαχών του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, καταλαμβάνει την έδρα του Σταύρου Αρναουτάκη που εκλέχτηκε περιφερειάρχης Κρήτης.
- Η Μαρία Κυριακοπούλου, πρώτη επιλαχούσα βουλευτής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ, παίρνει τη θέση του νεοκελεγέντος περιφερειάρχη, Απόστολου Κατσιφάρα……
-Η Ευαγγελία Κουρουπάκη, πρώτη επιλαχούσα του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, παίρνει τη θέση του νεοεκλεγέντος δημάρχου Χανίων και πρώην υπουργού Μανώλη Σκουλάκη.
Δεν εκλέχτηκαν και επιστρέφουν στη βουλή, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (ΝΔ) υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, ο Δημήτρης Σταμάτης (ΝΔ), υποψήφιος στο Αγρίνιο, ο Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ), υποψήφιος στο δήμο Θεσσαλονίκης, ο Βαγγέλης Αργύρης ( ΠΑΣΟΚ) υποψήφιος στην Ήπειρο. eklogika.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου