12.11.10

ΦΡΙΚΗ -Τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια για να μην χάσει μία δουλειά !

Όταν είχε συμβεί, είχε συγκλονιστεί όλη η χώρα. Κάποιος είχε σκοτώσει έναν αιγύπτιο μετανάστη και τον είχε τεμαχίσει σε 28 κομμάτια, πετώντας τα στα σκουπίδια.!!
Το μακάβριο εύρημα είχε εντοπιστεί σε κάδους στην Καλλιθέα τον περασμένο Μάιο. Από τότε οι αρχές αναζητούσαν τους δράστες. Έξι μήνες μετά, το φρικιαστικό έγκλημα εξιχνιάστηκε. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, δράστης είναι ένας αλγερινός και αιτία το γεγονός ότι του έφαγε τη δουλειά. Το θύμα ήταν ηλεκτρολόγος που μετά από χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, καταφέρει να γίνει εργολάβος. Στις αρχές Μαΐου διεκδίκησε μια δουλειά για μια οικοδομή, την οποία ήθελε όμως και ο αλγερινός Όλα έδειχναν ότι ο αιγύπτιος θα κέρδιζε τη δουλειά και έτσι ο αλγερινός αποφάσισε να τον βγάλει από τη μέση. Αρχικά προσέγγισε έναν κοινό τους γνωστό από την Παλαιστίνη και τον έπεισε να σκοτώσουν τον αιγύπτιο. Μαζί με έναν ακόμη Παλαιστίνιο και έναν Ιρακινό συγκεντρώθηκαν σε ένα σπίτι στην Καλλιθέα, κάλεσαν τον Αιγύπτιο για να συζητήσουν για δουλειές και εκεί τον δολοφόνησαν. Στη συνέχεια τεμάχισαν το πτώμα του σε 28 κομμάτια,
το έβαλαν σε σακούλες σκουπιδιών και σάκους και πέταξαν τα κομμάτια του. Ήδη έχει συλληφθεί ο 35χρονος αλγερινός που θεωρείται εγκέφαλος της δολοφονίας και τους δύο παλαιστίνιους ηλικίας 31 ετών, ενώ αναζητείται ο 25χρονος ιρακινός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου