11.11.10

«Μούφα» ο ομαδικός βιασμός τουρίστριας στα Χανιά !!

Η νεαρή αλλοδαπή αποδείχθηκε ψυχασθενής - Έβγαλε από το μυαλό της, τόσο τα... περί ομαδικών βιασμών, όσο και τα περί κλοπών!
Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο (06-11-2010), όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άτομο, που είπε ότι τηλεφωνεί από την πρεσβεία της Νορβηγίας. Υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι μία 27χρονη Νορβηγίδα είχε καταφέρει να δραπετεύσει από... το κολαστήριο που ζούσε και ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάνε σε συγκεκριμένο σημείο να την συναντήσουν.
Όταν οι αστυνομικοί τη συνάντησαν, η 27χρονη έκανε λόγο για ομαδικούς βιασμούς, που κράτησαν 20 μέρες, στο σπίτι που την είχαν φυλακίσει. Υπέδειξε μάλιστα ως υπεύθυνους μία 40χρονη Ρουμάνα και έναν 35χρονο Έλληνα, οι οποίοι και συλλαμβάνονται.
Η ιατροδικαστική εξέταση ανατρέπει τα πάντα!
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, φέρνει τα πάνω κάτω. Η έκθεση του ιατροδικαστή, διέψευσε τους ισχυρισμούς της περί βιασμού, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν κακοποίηση, ενώ τα σημάδια που βρέθηκαν στο σώμα της προέρχονταν από αυτοτραυματισμό! Οι αλλεπάλληλες ανακρίσεις καρποφορούν …
λίγα 24ωρα αργότερα. Η 27χρονη Νορβηγίδα, ομολογεί ότι είναι ψυχασθενής και αυτό επιβεβαιώνεται από τους γιατρούς. Λέει στους αστυνομικούς ότι έβαλε ένα φίλο της για να της τηλεφωνήσει, (το άτομο αυτό αναζητείται) και παραδέχεται ότι όλα όσα είχε πει για τα αντικείμενα που τους έκλεψαν ήταν παραμύθια.
Το διαβατήριό της, που είχε πει ότι παρακρατούσαν οι απαγωγείς της, το είχε ξεχάσει πριν από ένα μήνα σε ένα περίπτερο στον Πύργο όπου πήγε να αγοράσει μία τηλεκάρτα! Το κινητό της που υποτίθεται ότι της το είχαν κλέψει, αποδείχθηκε ότι το είχε ξεχάσει στο Τζερμιάδο, στο σπίτι μιας οικογένειας της οποίας φρόντιζε τα δύο παιδιά! Όσο για τα χρυσαφικά της τα οποία δήθεν πούλησαν οι δράστες, αποκαλύφθηκε ότι τα είχε πουλήσει η ίδια σε κατάστημα των Χανίων και μάλιστα στην απόδειξη πληρωμής βρίσκεται η υπογραφή της! Μετά από αυτή την εξέλιξη οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και η 27χρονη Ρουμάνα οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου