24.11.10

Συνεδριάζουν οι εκλεγμένοι του Πέτρου Τατούλη στην Καλαμάτα !

Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα συγκληθεί η ολομέλεια των εκλεγμένων συμβούλων της "Νέας Πελοποννήσου" στην Μεσσηνία, όπως ανακοινώθηκε από το συνδυασμό του πρώτου αιρετού περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.
Στην ανακοίνωση γίνεται ακόμη αναφορά στιςις τρεις πρώτες συναντήσεις με τα στελέχη του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος", σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Αρκαδία που πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, το τριήμερο 19-21 Νοεμβρίου. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι «ο Πέτρος Τατούλης στις τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης, που αποτελεί "το συμβόλαιο με τους πολίτες", που ψήφισαν και έβγαλαν πρώτο τον συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος" και επικέντρωσε συγκεκριμένα στους τομείς προτεραιότητας που αφορούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την διαχείριση των σκουπιδιών, την ενέργεια και την τουριστική ανάπτυξη. Ο κ. Τατούλης περιέγραψε ακόμα ….
την οργάνωση του συνδυασμού και το πρόγραμμα επικοινωνίας των συναντήσεων με τους συμβούλους του συνδυασμού, που θα συνεδριάζουν ανά 45 ημέρες, ενώ ανά 4 μήνες θα πραγματοποιείται η ολομέλεια. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αφού ευχαρίστησε τους συμβούλους για τον αγώνα τους ξεκαθάρισε ότι δεν περισσεύει κανείς και θα χρησιμοποιηθούν όλα τα στελέχη που συμμετείχαν στη στελέχωση των ψηφοδελτίων του συνδυασμού. Στόχος μας σημείωσε ο κ. Τατούλης είναι να υπάρξει ισορροπία μεταξύ των περιφερειακών ενοτήτων της Πελοποννήσου και να εφαρμοστεί ισονομία και ισοπολιτεία παντού. Την ερχομένη Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις σε Κορινθία και Λακωνία αντίστοιχα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου