12.11.10

Να πούμε ΝΑΙ στην ελπίδα, ΝΑΙ στο μέλλον, ΝΑΙ στην ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ¨ !!

Γράφει ο Σωτήρης Παναγιωτόπουλος !
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ¨
Όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να προσφέρω και να εργάζομαι για το καλό του τόπου μας. Αυτό δεν είναι απλά καθήκον, αυτή είναι η φιλοσοφία της πολιτικής μου δράσης. Η κουλτούρα μου είναι να υπηρετώ το συμφέρον του πολίτη, την ευημερία του λαού και του τόπου μας. Όλοι ξέρουν ότι η πόρτα του γραφείου μου ήταν, είναι και θα είναι ανοικτή και πριν και μετά τις εκλογές, αδιακρίτως.
Σήμερα λοιπόν νοιώθω την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους εσάς που κόντρα σε κάθε προπαγάνδα σταθήκατε όρθιοι, όλους εσάς που κουραστήκατε, ταξιδέψατε και ψηφίσατε και συνεχίζεται να δίνεται το ενεργό παρών σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές. Μας χαρίσατε μια λαμπρή νίκη! Μας δώσατε μια υπεροχή 10 και πλέον μονάδων έναντι του αντιπάλου μας! Αλήθεια πού είναι όλοι αυτοί που γνώριζαν υποτίθεται τις κρυφές δημοσκοπήσεις και έλεγαν ότι θα χάσουμε με 10-15%; Πού είναι αυτοί οι κύριοι; Πώς τους λένε; Και ας μου συγχωρέσουν οι αναγνώστες σας το ξέσπασμα. Ποιος τους πληρώνει για να κάνουν τα παπαγαλάκια; Γιατί ο λαός της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, σίγουρα δεν τους γνωρίζει και δεν τους πληρώνει! Και τους έστειλε τα μήνυμα και αύριο είναι έτοιμος να τους το ξανά υπενθυμίσει….
Δεν είναι διατεθειμένος ο λαός να ακούει όλη αυτή τη μαύρη προπαγάνδα των υποτιθέμενων «ανεξάρτητων». Δεν θέλει να του λένε ψέματα για να δικαιολογήσουν τη διάλυση της αγοράς, τις απολύσεις, τη φοροεπιδρομή, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων. Οι συμπολίτες μας έχουν γνώσει ακούν και βλέπουν.
Στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την Αυτοδιοίκηση, αδίστακτα χρησιμοποίησαν τα πάντα. Την 14ετή εμπειρία μας στην Αυτοδιοίκηση που υπηρετήσαμε με τις ψήφους του λαού, τη βάφτισαν «κούραση». Ακόμα και σήμερα προσπαθούν να απαξιώσουν όλα τα έργα μας. Τα έργα μας είναι μετρήσιμα και πραγματικότητα. Δεν είναι σαν τα δικά τους που ποτέ δεν είδε η κοινωνία των πολιτών, διότι αρέσκονται μόνο στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις τους.
Είναι φανερό ότι δεν σέβονται το λαό ούτε υπολογίζουν τη θέλησή του μπροστά στα νεφελώδη σχέδια τους. Παραπλανούν και διχάζουν και μάλιστα κατ΄ εξακολούθηση.
Πώς άραγε θα μπορούσε κάποιος που δεν έχει σταθερές και σαφείς απόψεις να προσφέρει στον λαό ισχυρή, σταθερή, παραγωγική αυτοδιοίκηση που χρειάζεται ο τόπος για να πάει μπροστά; Πώς θα πάει ο τόπος μπροστά όταν ορισμένοι ντρέπονται να πουν καθαρά τις αληθινές τους επιδιώξεις και κρύβονται πίσω από τη δήθεν ανεξαρτησία τους;

Εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Οι ιδέες μας είναι πάντα σταθερές και η δική μας πίστη στο μήνυμα της Ελπίδας του Αντώνη Σαμαρά είναι δεδομένη.
Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε δημοκράτες, προσηλωμένοι στην Μεσσηνία, κατά του μνημονίου και του ΔΝΤ. Δεν το κρύβουμε, αντίθετα το δηλώνουμε δυνατά και αποφασιστικά.
Αντίθετα στον αντίπαλο συνδυασμό, που κατ΄ επίφαση επαγγέλλονται το νέο, ενεργούν με όρους παρελθόντος. Αρκεί προς επιβεβαίωσή σας να διαβάσετε τη δήλωση του στενού συνεργάτη του κ. Παπανδρέου, του Υπουργού και Βουλευτή Κορινθίας κ. Μπεγλίτη, πολύ πριν τις εκλογές : «Αυτή η αθλιότητα, κάποιοι να γυρίζουν σαν γυρολόγοι δεξιά και αριστερά, πρέπει κάποτε να σταματήσει. Το ΠΑΣΟΚ με τη σοβαρότητα που το διακρίνει, δεν νομίζω ότι έχει λόγους να στηρίξει στην Πελοπόννησο τον Πέτρο Τατούλη. Υπάρχουν σημαντικές προσωπικότητες μέσα στον χώρο μας». Αυτό τα λέει όλα.
Πρόσφατα πριν τις εκλογές διαβάσαμε τις καταγγελίες του γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και Προέδρου της ΤΕΔΚ στο Νομό Αρκαδίας κ. Μπαρούτσα, εναντίον του κ. Τατούλη. Μειωτικοί οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε εναντίον του.
Μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, δημοσιεύτηκαν οι καταγγελίες του υποψήφιου του κ. Σαραβάκου στην Αργολίδα για αυταρχικότητα και αλαζονική συμπεριφορά του κ. Τατούλη.
Αμέσως μετά ακολούθησε η δήλωση του Υπουργού του ΠΑΣΟΚ κ. Δημ. Ρέππα, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «…Το ΠΑΣΟΚ τον οδήγησε (τον Π.Τατούλη) στο να είναι στον α΄ γύρο και πήρε αυτό το αποτέλεσμα…οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ ήταν στο πλευρό του, γιατί χωρίς τη στήριξη αυτών των δυνάμεων, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει…»
Είναι αυτή εικόνα πολιτικού και μάλιστα υποτίθεται αυτοδιοικητικού που μπορεί να εργασθεί για το καλό του τόπου; Πώς ένας πολιτικός που οι υπουργοί και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον αποκαλούν «γυρολόγο» θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με την κυβέρνηση και την Ε.Ε. και να απαιτήσει κεφάλαια και έργα για την Πελοπόννησο; Με ποιο ηθικό-πολιτικό ανάστημα;
Αυτά πρέπει να σκεφτούν οι πολίτες που απείχαν από τις εκλογές. Να παραμερίσουν τα πρόσκαιρα παράπονα και τις πικρίες. Να γνωρίζουν ότι ξέρω τα προβλήματα και κατανοώ. Πρέπει όμως σε αυτή την κρίσιμη περίοδο να βάλουμε όλοι ως προτεραιότητα το καλό του τόπου και την ευημερία των πολιτών.
Είχα την ευκαιρία και την τιμή να μιλήσω και να κοιτάξω στα μάτια την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Έχω επισκεφτεί όλα τα χωριά και τις πόλεις της Μεσσηνίας. Αυτό είναι το καθήκον μου και αυτό έκανα πάντα. Μπορώ λοιπόν να πω με σιγουριά ότι και γνωρίζω τα τοπικά προβλήματα της Μεσσηνίας και θέλω και μπορώ να προωθήσω λύσεις.
Όλοι διαπιστώνουμε ότι πρέπει να συνεχιστεί το έργο μας και η ανάπτυξη της Μεσσηνίας μας.
Γνωρίζουμε ότι για να είσαι χρήσιμος στον λαό χρειάζονται 4 πράγματα: ήθος, ικανότητες, διορατικότητα και αγώνας.
Όλα αυτά τα χρόνια δεν βρέθηκε κανένας να μας κατηγορήσει για το ήθος μας. Οι δε ικανότητές μας, η διορατικότητα και η θέλησή μας να προσφέρουμε στον τόπο δεν είναι λόγια αλλά αποδεικνύονται από τα έργα μας, ο αγώνας μας δε, είναι συνεχής.
Με αίσθημα ευθύνης και δύναμη προσφοράς στον τόπο μας.
Με τη δική σας δύναμη και τη δική μας πείρα, έχουμε δυνατότητες και λύσεις για την ανάπτυξη, την ευημερία του τόπου μας και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Σας καλώ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ αυτή την Κυριακή,
Να πούμε ΟΧΙ στην οπισθοδρόμηση, ΟΧΙ στα ψέματα.
Να πούμε ΝΑΙ στην ελπίδα, ΝΑΙ στο μέλλον, ΝΑΙ στην ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ¨ και τον Δημήτρη Δράκο.
Η ψήφο σας, ας σφραγίσει τη ΝΙΚΗ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου