6.11.10

Νέα επίθεση του Αντώνη Σαμαρά από την Πύλο !

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε εκ νέου τους πολίτες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση και να αποθαρρύνει την όποια προσπάθεια για την επιβολή πρόσθετων σκληρών μέτρων.!!
Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε από τη Μεσσηνία όπου βρίσκεται για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς, κάλεσε τους πολίτες να στείλουν μέσω της κάλπης μήνυμα στην κυβέρνηση πως δεν αντέχουν νέα μέτρα και τόνισε ότι την Κυριακή η Ελλάδα θα δώσει ψήφο ελπίδας. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αύριο, στις 9 π.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου Μεσσηνίας.
Έντονη κριτική στον Πρωθυπουργό άσκησε από την Μεσσηνία το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ. Από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο, όπου βρίσκεται για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου, ότι αφού με τις δηλώσεις του διέσυρε τη χώρα, την οδήγησε στο μνημόνιο, τώρα ονομάζει αντιπατριώτες όσους δεν συμφωνούν με την οικονομική πολιτική που ασκεί. «Ο πρωθυπουργός του Μνημονίου -που με μεγάλη άνεση- είχε διασύρει διεθνώς την Ελλάδα ως χώρα διεφθαρμένη, ονόμασε χθες «αντιπατριώτες» όσους διαφωνούμε με την πολιτική του. E, τότε το Μνημόνιο και η υπαγωγή της χώρας σε ξένη επιτήρηση θα πρέπει, για τον κ. Παπανδρέου, να ταυτίζεται με την φιλοπατρία.». Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε εκ νέου τους πολίτες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση και να αποθαρρύνει την όποια προσπάθεια για την επιβολή πρόσθετων σκληρών μέτρων. «Αύριο ψηφίζουμε Ελπίδα. Όμως, πηγαίνοντας στην κάλπη, ο λαός μας πρέπει να γνωρίζει πως, αν δεν στείλει μήνυμα προς την Κυβέρνηση, τότε θα ενθαρρύνει και νέα μέτρα, που θα φέρουν περισσότερη ύφεση, ανεργία και λουκέτα», δήλωσε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να λάβει σοβαρά υπόψη του το μήνυμα της κάλπης και να αλλάξει πορεία και όχι να «εκβιάζει και να μπλοφάρει», θέτοντας ζήτημα πρόωρων εθνικών εκλογών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου