10.11.10

Δημήτρης Καφαντάρης - Το δικό μας debate είναι καθημερινό και ουσιαστικό !!

Τη μεγάλη πρωτιά που σημειώσαμε την 7η Νοεμβρίου τη χρωστάμε σε όλους τους συμπολίτες μας που μας στήριξαν, μας εμπιστεύτηκαν, με Δύναμη και Ελπίδα. !!
Η τιμητική αυτή προτίμηση στο συνδυασμό μας, μας δίνει την δύναμη και την σιγουριά να συνεχίσουμε στο δεύτερο γύρω των δημοτικών εκλογών .
Τα προβλήματα και οι ανησυχίες των συμπολιτών μας είναι γνωστά. Γι’ αυτό και καταρτίσαμε ένα Πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία άμεσα εφαρμόσιμο και υλοποιήσιμο. Πρόγραμμα που εγκρίθηκε από τους συμπολίτες μας την προηγούμενη Κυριακή.
Εμείς, στη Δύναμη Ελπίδας, μιλάμε καθημερινά με τους πολίτες, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας. Δεν περιοριζόμαστε σε ένα debate κάθε τετραετία. Το δικό μας debate είναι καθημερινό και ουσιαστικό.
Στόχος μας είναι να φέρουμε τη θετική ανατροπή, μια νέα αντίληψη στην ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής. Και αυτή η νέα αρχή δεν μπορεί να στιγματιστεί από στερεότυπες εμφανίσεις και στείρες αντιπαραθέσεις της προεκλογικής περιόδου. ….
Άλλωστε στο συνδυασμό μας έχουμε κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή μας να στηρίξουμε και να υλοποιήσουμε, εάν οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους, τις αξιόλογες προτάσεις και ιδέες που περιλαμβάνονται στα προγράμματα των άλλων υποψηφίων. Στη «Δύναμη Ελπίδας» αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι μας ενδιαφέρει η πρόοδος του τόπου μας και όχι η «καρέκλα της εξουσίας».
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους ενεργούς πολίτες του τόπου μας να συμμετέχουν στην τίμια και ειλικρινή μας προσπάθεια να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να κάνουμε πράξη τη συμμετοχική δημοκρατία και την ανθρωποκεντρική πολιτική- την πολιτική που μετουσιώνεται σε πραγματική υπηρεσία για το συμπολίτη μας και σε γερά θεμέλια για το κοινό μας μέλλον.
Δημήτρης Καφαντάρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου