9.12.10

Προφυλακίστηκε ο 39χρονος απαγωγέας της Κυπαρισσίας !

Γράφει η Ιωάννα Κοντομηνά
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος Κινέζος , από τον Ανακριτή, για απαγωγή 38χρονου ομοεθνή του στην Γαστούνη Ηλείας, τον οποίοαπελευθέρωσαν μετά από μια εβδομάδα στην περιοχή των Φιλιατρών. Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι δύο κινέζοι οι οποίοι διαφύγουν της συλλήψεως. Κατά την διάρκεια της απολογίας του 39χρονου δράστη αποκαλύφθηκε, ότι εμπλέκεται και σε δεύτερη απαγωγή, που έγινε στις 18 Οκτωβρίου στην Κυπαρισσία, μια 47χρονη γυναίκα, Κινέζικης καταγωγής και αυτή, την ώρα που γύριζε στο σπίτι της ασκώντας, μάλιστα, σωματική βίας. Κάτοικος της περιοχής που είδε την απαγωγή της γυναίκας, ενημέρωσε το οικογενειακό της περιβάλλον. Αξιοσημείωτο όμως είναι, το γεγονός ότι η εξαφάνιση της 47χρονης ,έγινε 2 μέρες μετά από τον αδελφό της στην Ασφάλεια Αττικής.
Ο 39χρονος κατηγορούμενος διέμενε σε διώροφη οικία στην Μάνη , την οποία είχε νοικιάσει με άλλους δύο ομοεθνείς του, στο οποίο και κρατούσαν την γυναίκα έχοντας της δεμένα τα μάτια σε όλη την διάρκεια της ομηρείας της .Σε επικοινωνία που είχε με τον σύζυγο της γυναίκας ζητούσαν λύτρα ύψους 300.000 ευρώ. Τελικά κατατέθηκαν σε τράπεζα της Κίνας 170.00 ευρώ.
Τα ξημερώματα δηλαδή της 30ης Οκτωβρίου, τελικά απελευθέρωσαν την 47χρονο στην περιοχή της Πύλου. Εις βάρος του, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, επικίνδυνη σωματική βλάβη ,εκβίαση, αρπαγή, και ληστεία κατά συναυτουργία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ,αν ο συλληφθείς αλλά και οι συνεργοί του που αναζητούνται, ήρθαν παράνομα στην χώρα μας με σκοπό να κάνουν τις απαγωγές ή αν διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Στην περιοχή της Κίνας, από όπου κατάγεται ο 39χρονος, έχει «ιστορικό» με παρόμοιου τύπου εγκληματικότητα αλλά και οργανώσεων. http://crimesonair.blogspot.com/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου