11.12.10

Πόρνες φοιτήτριες στα Σαγέϊκα... για μία δόση !!

Φοιτήτριες από την Πάτρα πηγαίνουν στα Σαγέικα και προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες σε τσιγγάνουςτης περιοχής, με αντάλλαγμα τη... δόση τους! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζεται σε μια απίστευτη και σοκαριστική μαρτυρία που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο, απόρροια σχολίου μιας παρεμφερούς σεξουαλικής ιστορίας που έχει δημοσιευτεί στην ίδια ιστοσελίδα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία αυτή, οι φοιτήτριες (προφανώς τοξικομανείς) πηγαίνουν στα Σαγέικα, όπου προσφέρουν σεξ, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούνται εν γνώσει τους κατά τις συνευρέσεις τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δόση τους! Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το πρόσωπο που καταθέτει τη συγκεκριμένη αποκαλυπτική μαρτυρία, μια μέρα βρέθηκε αντιμέτωπος με μια από τις φοιτήτριες αυτές και επειδή τη λυπήθηκε, όπως λέει , της έδωσε 30 ευρώ για να μην υποχρεωθεί να υποστεί τον εξευτελισμό του αναγκαστικού σεξ! Συγκεκριμένα, στη σοκαριστική μαρτυρία του αναφέρει τα ακόλουθα: «Κοντά μου είναι ένα γυφτοχώρι, λέγεται Σαγέικα. Πηγαίνουν φοιτήτριες από την Πάτρα, τις γ.... 5- 6 γύφτοι από όλες τις τρύπες, και τους δίνουν τη δόση τους και ταυτόχρονα τις τραβάνε βίντεο. Μια μέρα λυπήθηκα μια γκομενάρα και της έδωσα 30 ευρώ να μην τη γ.... οι βρωμιάρηδες»!
Εάν ισχύει η μαρτυρία αυτή, που είναι αληθοφανής, το πιο πιθανό είναι να υπάρχει ένα κύκλωμα μυημένων φοιτητριών που πηγαίνουν στα Σαγέικα προσφέροντας σεξ, και μάλιστα βιντεοσκοπημένο, έναντι αμοιβής είτε σε... είδος για να εξασφαλίσουν τη δόση τους είτε τα χρήματα που αντιστοιχούν σε αυτή!
Δεν διευκρινίζεται, πάντως, εάν όλα αυτά συμβαίνουν στο γνωστό καταυλισμό των Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή ή έξω από αυτόν. Πάντως, είναι γνωστό ότι στον συγκεκριμένο καταυλισμό οι αγοραπωλησίες ναρκωτικών δίνουν και παίρνουν, και μάλιστα πολλές φορές αστυνομικοί έχουν κάνει έφοδο και έχουν εντοπίσει ποσότητες όχι μόνο ινδικής κάνναβης αλλά και κοκαϊνης και ηρωίνης. www.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου