10.12.10

Βαθαίνει η ύφεση στην Ελλάδα από λάθος Κυβερνητικές επιλογές !

Γράφει η Αντωνία Μπούζα
Οι άστοχες κυβερνητικές πρακτικές στον τομέα της οικονομίας εντείνουν την ανησυχία στην Ελληνική κοινωνία . Βλέπουμε ένα νοσηρό κλίμα να έχει κυριεύσει τη Χώρα και απειλητικά μπροστά μας τον εφιάλτη της οικονομικής εξαθλίωσης και της ανεργίας, που προβλέπεται να ανέλθει στο 15,2% μέχρι το 2012.
Είδαμε την Κυβέρνηση να εφαρμόζει χωρίς τον απαιτούμενο σχεδιασμό , μέτρα αμφιβόλου ανταποδοτικότητας και μετά από την αναίτια δημιουργηθείσα ασφυξία να τα παίρνει πίσω. Επειδή όμως δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για παλινωδίες και ερασιτεχνισμούς λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης , ελπίζουμε αυτές οι ενέργειες που φέρνουν κλάδους εργαζομένων στην ανεργία και επιχειρήσεις στο οριστικό λουκέτο, να σταματήσουν.
Φθάνει πιά!!
Αναφέρομαι στον κλάδο του αυτοκινήτου που ακολουθεί την πορεία όλων των κλάδων του εμπορίου, αλλά με πιο ταχείς ρυθμούς ως προς την πτώση…..
Συγκριτικά με το Νοέμβριο του 2009 λοιπόν, η πτώση άγγιξε το 63% ενώ στο σύνολο το 35%.
Θορυβήθηκαν λοιπόν από το άσχημο αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών τους και με διαδικασίες εξπρές ,αποφάσισαν να μειώσουν το τέλος ταξινόμησης και το φόρο πολυτελείας στα αυτοκίνητα για να δώσουν την απαιτούμενη ανάσα στην αγορά.
Ξέχασαν όμως να μας πουν γιατί τα αύξησαν και οδήγησαν την κατάσταση εκτός ορίων?
Για τις λανθασμένες πολιτικές επιλογές που μας οδηγούν στην καταστροφή δεν θα πει κανείς τίποτα?
Δεν έχει κανείς ευθύνη? Ο Ελληνικός λαός έχει φθάσει στα όριά του!
Ας μην το ξεχνούν αυτό οι Κυβερνώντες!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου