13.1.11

Δημήτρης Καφαντάρης – Έφοδος στις 7.00 το πρωί στο τέως δημαρχείο Παπαφλέσσα !

Αποφασισμένος να πατάξει τα «φαινόμενα οκνηρίας» που καταγράφονται σε μεγάλο φάσμα των δημοτικών υπηρεσιών του ενιαίου Δήμου Πύλου –Νέστορος , είναι πλέον ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Καφαντάρης , ο οποίος σήμερα το πρωί πραγματοποίησε κανονική έφοδο από τις 7 .00 το πρωί, στο παλιό δημαρχείο Παπαφλέσσα .Σύμφωνα με πληροφορίες στο γραφείο του κ Δημήτρη Καφαντάρη στην Πύλο είχαν φθάσει πολλές καταγγελίες για την λειτουργία της συγκεκριμένης δημοτικής υπηρεσίας και σήμερα απόφάσισε ο ίδιος να διαπιστώσει …ιδίοις όμμασι το βάσιμο των καταγγελιών ή όχι. Ο κος Καφαντάρης περίμενε έξω από την πόρτα του δημαρχείου από τις 7.00 σήμερα το πρωί να …υποδεχθεί τους εργαζόμενους εκ των οποίων ο πρώτος έφθασε στις …8.00
Προσωπικό στοίχημα…
Η ενέργεια αυτή του δημάρχου κ. Δημήτρη Καφαντάρη , κάθε άλλο παρά τυχαία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Όσοι γνωρίζουν τον ίδιο και την τακτική του, κάνουν λόγο για προσωπικό στοίχημα που έχει θέσει ο ίδιος όταν αποφάσισε να διεκδικήσει την θέση του δημάρχου Πύλου – Νέστορος , σε ότι αφορά την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών. Ο ίδιος όπως είναι γνωστό αναλαμβάνει καθήκοντα στις 7 κάθε πρωί στο γραφείο του και παραμένει σε αυτό μέχρι και αργά το βράδυ.
Το ίδιο έχει ξεκινήσει να απαιτεί και από τους συνεργάτες του, ενώ έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι όλοι οι εργαζόμενοι του ενιαίου Δήμου, είτε βρίσκονται και υπηρετούν σε υπηρεσίες της Πύλου, είτε στην Χώρα, είτε στην Μεθώνη , είτε στην Κορώνη, είτε στο Χανδρινού είτε στο Βλαχόπουλο θα εφαρμόζουν χωρίς καμία απολύτως παρέκκλιση τα εργασιακά τους καθήκοντα και βέβαια το ωράριό τους όπως προβλέπεται.
«Δεν θα ανεχθώ την παραμικρή απόκλιση από το αυτονόητο» δήλωσε ο κ. Καφαντάρης σε στενούς του συνεργάτες, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι όσοι επιλέξουν να μην ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα στις υποχρεώσεις τους, τότε είναι βέβαιο ότι θα λογοδοτήσουν στα αρμόδια όργανα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις κυρώσεις που προβλέπει ο υπαλληλικός κώδικας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου