21.1.11

Τσιγγάνος έκανε ''ασήκωτο'' αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Θήβα!

Του πήρε το όπλο και τον έβαλε κάτω, στη μέση του δρόμου - Συνάδελφος του τραυματισμένου και ακινητοποιημένου αστυνομικού αναγκάστηκε να πυροβολήσει...Όλα έγιναν το μεσημέρι σε δρόμο της πόλης και μάλιστα... τυχαία......Δύο αστυνομικοί έκαναν περιπολία με τζιπάκι - λόγω της κακοκαιρίας - και ξαφνικά είδαν μπροστά τους ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 τσιγγάνοι. Το αντρόγυνο με τα δύο ανήλικα παιδιά. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν το αυτοκίνητο, χωρίς να έχουν κάποια ένδειξη ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει... Κάποια στιγμή όμως, ο τσιγγάνος οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο μαζί με την οικογένειά του. Η γυναίκα και τα παιδιά απομακρύνθηκαν και έμεινε πίσω ο οδηγός. Οι δύο αστυνομικοί τον πλησίασαν και ζήτησαν να τον ελέγξουν! Ο τσιγγάνος έγινε έξω φρενών! Όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά άρπαξε …
τον έναν αστυνομικό, τον αφόπλισε, τον χτύπησε με πέτρα και τον έριξε κάτω.
Πάρα τις επανειλημμένες συστάσεις του άλλου αστυνομικού, που στεκόταν σε απόσταση ασφαλείας, ο τσιγγάνος συνέχιζε να τον γρονθοκοπεί και μάλιστα έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει στον αέρα με το όπλο του αστυνομικού. Τότε ο δεύτερος αστυνομικός τον πυροβόλησε στα πόδια και τον συνέλαβε!
Λίγη ώρα αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε αποφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι από τις φυλακές Ναυπλίου και πριν από ένα μήνα είχε μπει στο σπίτι 83χρονου για να κλέψει.
Σε εκείνη τη διάρρηξη, ο 83χρονος κατάλαβε έγκαιρα τι συμβαίνει και πυροβόλησε με καραμπίνα τον συνεργό του τσιγγάνου πρωταγωνιστή.
Πλέον ο δράστης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης...newsit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου