19.2.11

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 στους + 10 η διαφορά !!

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής και είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς αύξησε τη διαφορά του από τους "πράσινους" στους 10 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Μιραλάς στο 19ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι "πράσινοι" στο 58΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λέτο και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Τζεμπούρ, στις καθυστερήσεις.

Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 0-2

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, η Κέρκυρα νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 2-0 χάρις σε τέρματα των Επστάιν (69΄ πέναλτι) και Καλαντζή (75΄). Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ηλία Ιωάννου στο 67ο λεπτό.

Καβάλα-Πανσερραϊκός 0-0

Δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για μια θέση στα πλέι οφ απώλεσε σήμερα η Καβάλα, που παραχώρησε "λευκή" ισοπαλία στον Πανσερραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι, παρά το θετικό αποτέλεσμα, παραμένουν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, μετά από 23 αγωνιστικές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου