19.2.11

Το Ναύπλιο και η Αργολίδα «υποδέχονται» την υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου !!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο, το Σάββατο 19/2/2011, ώρα 11 π.μ., στο άγαλμα του Καποδίστρια.
Στα πλαίσια της συνόδου των πρυτάνεων η υπουργός Δια Βίου Αμάθειας και Κλεισίματος Σχολείων κ. Άννα Διαμαντοπούλου επισκέπτεται το επόμενο τριήμερο το Ναύπλιο.
Η υπουργός της κυβέρνησης του Μνημονίου και της Τρόικας με την πολιτική της διαλύει τη δημόσια εκπαίδευση, κλείνει σχολεία μέσω συγχωνεύσεων, αυξάνει τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη (με ότι αυτό σημαίνει για την εκπαιδευτική διαδικασία), περικόπτει δαπάνες για την παιδεία, μειώνει δραματικά μισθούς και επιδόματα εκπαιδευτικών οδηγώντας τους στην εξαθλίωση, καταργεί στην ουσία την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, διαλύει τα ασφαλιστικά τους ταμεία (Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής στον κατατοπιστικό πίνακα που εξέδωσε η ΟΛΜΕ).
Ήδη η ΕΛΜΕ Αργολίδας με ανακοίνωσή της καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τον αργολικό λαό, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο, το Σάββατο 19/2/2011, ώρα 11 π.μ. στο άγαλμα του Καποδίστρια.
Η Κοινή Δράση Αργολίδας στηρίζει την κινητοποίηση και στέκεται αλληλέγγυα στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς που πλήττονται από τη βάρβαρη, νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου