12.2.11

Άγριο"Ξύλο" μεταξύ συζύγου και εραστή για τα μάτια της χωριατοπούλας !

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το ζευγάρι που αγαπήθηκε σε χωριό της Αχαΐας και αποφάσισαν να φύγουν μαζί εγκαταλείποντας τα πάντα (αλλά τελικά επέστρεψαν στις οικογένειές τους) φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο «Κόσμος».
Όπως πληροφορηθήκαμε, η «επιστροφή» του ζευγαριού ήταν άκρως επεισοδιακή και μάλιστα ο εραστής με το σύζυγο στην κυριολεξία... πιάστηκαν στα χέρια! Μάρτυρες του διαπληκτισμού ήταν αρκετοί από το χωριό, αφού... οι φωνές τους ακούγονταν! Μόνο που η κυρία πήρε ένα ξύλο και το κατάφερε... στο κεφάλι του συζύγου της! Ο οποίος, όμως, δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Κατάφερε ν' αρπάξει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του εραστή, τα οποία πέταξε... μέσα σε μία στάνη! Και ενώ οι δύο άνδρες τσακώνονταν... για τα μάτια της κυρίας, ο πατέρας της παντρεμένης γυναίκας άκουσε τη φασαρία, έφθασε στο σημείο και -όπως μάθαμε- τα έβαλε με τον... εραστή (και όχι με την κόρη του). Έτσι, ο άνθρωπος βρέθηκε ανάμεσα... σε δύο «πυρά» (πατέρα και συζύγου).
Ο εραστής αναγκάστηκε να φύγει, μάλιστα βρήκε άλλα κλειδιά του αυτοκινήτου του, επέστρεψε στο σημείο, το πήρε και εξαφανίστηκε. Όσο για τον πατέρα της κυρίας; Όπως μάθαμε επί μία εβδομάδα την απομάκρυνε από το χωριό (την «εξοστράκισε» δηλαδή) μήπως και ηρεμήσουν τα πνεύματα! Το δράμα, όμως, συνεχίζεται! Όπως μας είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει στο χωριό, ο άνδρας δέχθηκε την σύζυγό του πίσω όχι για να έχει και πάλι «δεμένη» την οικογένειά του, αλλά επειδή όντως την αγαπά. Και ο εραστής όμως, δηλώνει φουλ ερωτευμένος με την συγκριμένη γυναίκα.
Τα «κουτσομπολιά»
Οι αποκαλύψεις του «Κόσμου» για τη συγκεκριμένη επεισοδιακή ιστορία έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις! Μόνο που κάποιοι... υπέθεσαν πως το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε συγκεκριμένο χωριό του δήμου Ερυμάνθου και συγκεκριμένα στην έδρα του, κάτι που δεν ισχύει. Εκτός και αν... και εκεί έχουν παρόμοιο συμβάν! Πάντως, τα κουτσομπολιά στην ευρύτερη περιοχή δίνουν και παίρνουν. Και οι καλά γνωρίζοντες την υπόθεση ισχυρίζονται... πως θα έχει και συνέχεια! Όπως μάθαμε η κυρία είναι όντως όμορφη κι έχει... κάψει καρδιές! dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου