26.2.11

Διαγραφές στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία !!

Για τέσσερις γραμματείς τοπικών οργανώσεων !!
Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, "καμπάνες" σε τέσσερις γραμματείς τοπικών οργανώσεων της Ηλείας έριξε η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ κατά την τελευταία συνεδρίασή της, προτείνοντας ακόμα και την αναστολή της κομματικής τους ιδιότητας, δηλαδή την διαγραφή τους.
Οι τέσσερις αυτοί γραμματείς είναι οι: Χριστίνα Σακκά (Τ.Ο. Βουπρασίας), Χρήστος Σπανός (Τ.Ο. Λεχαινών), Δημήτρης Βύτανος (Τ.Ο. Βαρθολομιού) και Αντώνης Γκρίτζαλης (Τ.Ο. Ζαχάρως).
Σύμφωνα με άποψη των μελών της επιτροπής, τα παραπάνω στελέχη, ανάμεσα σε άλλα ανά την Ελλάδα, με τη στάση και τις ενέργειές τους συνέβαλαν στην επικράτηση αντίπαλων συνδυασμών κατά την διάρκεια των τελευταίων εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σημειώνεται ότι μετά τις διαρροές για διαγραφή στελεχών του ΠΑΣΟΚ, η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Οι προς εξέταση προτάσεις αφορούν στελέχη, τα οποία, ενώ είχαν εκλεγεί σε κομματικά όργανα (Περιφερειακές, Νομαρχιακές ή Συντονιστικές Επιτροπές), είτε συμμετείχαν σε αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια διαφορετικά εκείνων τα οποία στήριξε το ΠΑΣΟΚ, είτε με τη στάση και τις ενέργειές τους συνέβαλαν συνειδητά στην επικράτηση αντίπαλων συνδυασμών.
Τα στελέχη αυτά, σύμφωνα με τις παραπάνω προτάσεις, δεν πρέπει να συνεχίσουν να αποτελούν μέλη των καθοδηγητικών οργάνων.
Η ΕΚΑΠ δεν έχει αναστείλει, ούτε προτίθεται να αναστείλει την κομματική ιδιότητα κανενός απλού μέλους του κόμματος.
Για όλες τις υπό εξέταση περιπτώσεις στελεχών υπάρχουν γραπτές εισηγήσεις από τα αρμόδια όργανα του Κινήματος.
Η ΕΚΑΠ έχει κοινοποιήσει τις προτάσεις και στα λοιπά στα αρμόδια κομματικά όργανα και αμέσως μετά τη λήψη των επίσης γραπτών απόψεών τους, θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να λάβει τελικές αποφάσεις».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου