18.2.11

Τράβηξαν το ….αυτί του Ρέππα για τα διόδια !

H βελτίωση κάποιων παραμέτρων στις συμβάσεις για τους πέντε μεγάλους αυτοκινητόδρομους, όπως είναι αυτή των διοδίων, αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας για την κυβέρνηση, υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας στους πρέσβεις της Ισπανίας Μιγκέλ Φουέντες, της Γαλλίας Κριστόφ Φαρνό και της Γερμανίας Ρόλαντ Μίχαελ Βέγκενερ.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υποδομών, οι τρεις πρέσβεις επισκέφθηκαν τον κ. Ρέππα με δική τους πρωτοβουλία και έθιξαν το ζήτημα των πέντε αυτοκινητοδρόμων και το ενδιαφέρον τους να στηρίξουν τα έργα έως την ολοκλήρωσή τους.
Ο υπουργός επαναβεβαίωσε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης να προχωρήσουν οι πέντε συμβάσεις παραχώρησης και τους ενημέρωσε ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με τους αντισυμβαλλόμενους προκειμένου να αντιμετωπισθούν εκκρεμή ζητήματα. Ακόμη, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Δημόσιο ώστε να είναι συνεπές ως προς τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με τις συμβάσεις.
Ο κ. Ρέππας επανέλαβε ότι αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας η αποτελεσματική διαχείριση των ζητημάτων που έχουν ανακύψει και η βελτίωση κάποιων παραμέτρων, όπως αυτή που αφορά τα διόδια, ώστε να συνεχισθούν και να ολοκληρωθούν τα έργα, που αποτελούν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα, ιδίως αυτή τη στιγμή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου