18.3.11

Για 10 ευρώ ξεφτιλίζονται στα ριάλιτι – Καταγγελία ΣΟΚ

Αν νομίζετε ότι το δάκρυ που χύνει ένας διαγωνιζόμενος μετά την κριτική που άκουσε σ’ένα τάλεντ σόου είναι 100 τοις εκατό αληθινό, το πιο πιθανό είναι να κάνετε λάθος..
Μία εξομολόγηση σοκ κάνει στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη η κομπάρσος ηθοποιός, Πέννυ Μουλαγιάννη η οποία παραδέχεται ότι στα περισσότερα ριάλιτι-αν όχι σε όλα πληρώνουν κομπάρσους ηθοποιούς για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης: «Παρουσιάζουνε μία ιστορία ως αληθινή ενώ στην πραγματικότητα είναι στημένη. Βάζουν κομπάρσους ηθοποιούς να παίξουν ένα ρόλο εν αγνοία των τηλεθεατών και το παρουσιάζουν ως αληθινή κατάσταση» λέει η κομπάρσος.
Η Πέννυ Μουλογιάννη όπως λέει στην εκπομπή πολλοί συνάδελφοι της πάνε σε τέτοιου είδους ριάλιτι και βάζοντας μόνο 10 ευρώ στην τσέπη τους δέχονται να γίνουν ρεζίλι: «Και σε μένα έχει γίνει πρόταση να συμμετέχω σ’ένα τέτοιο ριάλιτι αλλά εχω αρνηθεί..Σέβομαι τον εαυτό μου και δε θα πήγαινα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο» τονίζει.
Μπορεί η κομπάρσος να μην κατονομάζει συγκεκριμένα ριάλιτι όμως η Αγγελική Δάρρα, μία διαγωνιζόμενη του Greek idol που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είπε πως πολλοί διαγωνιζόμενοι του greek idol είχαν περάσει σχεδόν απ’όλα τα ριάλιτι.
Και να φανταστείτε πως είμαστε ακόμα στην αρχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου