24.3.11

Πα….ΤΕΡΑΣ βίασε μέχρι θανάτου το 1,5 ετών βρέφος του !!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την κακοποίηση μέχρι θανάτου σε μόλις 1,5 ετών βρέφος στην Θεσσαλονίκη, πιθανότατα από τον ίδιο του τον πατέρα. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι και καταγγέλθηκε από την μητέρα του μωρού, που διαπίστωσε ακόμα ότι είχε τραυματιστεί και η οκτάχρονη κόρη της.
Όλα συνέβησαν περίπου στις 2.00 το μεσημέρι, όταν η μητέρα μπήκε στο σπίτι της στην Χαλάστρα, μια περιοχή λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Αρχικά διαπίστωσε ότι ήταν τραυματισμένη η 8χρονη κόρη της και αμέσως μετά είδε λιπόθυμο το μόλις 1,5 ετών βρέφος. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο το μωράκι δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ιατροδικαστού, το βρέφος έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Αντιθέτως, το οκτάχρονο αδελφάκι του δεν είχε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησες, όμως είχε τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι της.
Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία θεώρησε ως ύποπτο για τις αποτρόπαιες πράξεις τον 24χρονο πατέρα των δύο κοριτσιών και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του. Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης δεν δίνει περισσότερα στοιχεία, ωστόσο υπάρχει η πληροφορία ότι ο πατέρας εντοπίστηκε, συνελήφθη και ήδη ανακρίνεται από τις αρμόδιες αρχές... Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου