19.3.11

Βρήκε τραγικό θάνατο από το …αλυσοπρίονο του !

Τραγικό θάνατο βρήκε μόνος και αβοήθητος ένας ηλικιωμένος αγρότης στο Κιλκίς, όταν αυτοτραυματίσθηκε κατά λάθος με το ίδιο του το αλυσοπρίονο! Πριν προλάβει να καταφύγει στο σπίτι του για να ζητήσει βοήθεια, άφησε την τελευταία του πνοή από την ακατάσχετη αιμορραγία!
Ένα συγγενικό του πρόσωπο που είχε ανησυχήσει γιατί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, βρήκε νεκρό τον άτυχο 77χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του, στο χωριό Σκρα του Κιλκίς. Πιστεύοντας ότι είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ειδοποίησε αμέσως το αστυνομικό τμήμα Αξιούπολης, άνδρες του οποίου έφτασαν αμέσως στην περιοχή.
Γρήγορα, όμως, αποδείχθηκε ότι ο ηλικιωμένος είχε πέσει θύμα ενός ανατριχιαστικού δυστυχήματος λίγες ώρες νωρίτερα και ενώ έκοβε δέντρα με το αλυσοπρίονό του σε ένα οικόπεδο δίπλα στην κατοικία του. Από έναν αδέξιο χειρισμό, το αλυσοπρίονο τον τραυμάτισε στην δεξιά ποδοκνημική χώρα κόβοντας την βασική φλέβα! Ο 77χρονος προσπάθησε να φτάσει παραπατώντας στο σπίτι του, αλλά μόλις μπήκε έπεσε νεκρός από την αιμορραγία! protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου