15.3.11

Δημήτρης Κουσελάς: «Σχεδόν έτοιμο το σχέδιο αξιοποίησης»

«Σχεδόν έτοιμο το σχέδιο αξιοποίησης»Στα τέλη Μαρτίου θα είναι έτοιμο ένα πρώτο σχέδιο για την αξιοποίηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της περιουσίας του κράτους δήλωσε στη ΝΕΤ ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς.
Διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα και πρόσθεσε ότι η αύξηση των εσόδων θα προέλθει από τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και την αντιμετώπιση φοροδιαφυγής.
Αναφερόμενος στην προσπάθεια αύξησης των εσόδων του κράτους, επισήμανε ότι "στόχος είναι οι συστηματικοί φοροφυγάδες", επισημαίνοντας ότι " θα πάει φυλακή όποιος επαναλάβει για δεύτερη και τρίτη φορά το αδίκημα της φοροδιαφυγής".
"Έχουμε αναλάβει δέσμευση στο πλαίσιο του προϋπολογισμού για αύξηση των αντικειμενικών αξιών το δεύτερο εξάμηνο του 2011", δήλωσε ο υφυπουργός οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, στη ΝΕΤ. "Στόχος μας δεν είναι να χτυπήσουμε την κτηματαγορά, γι' αυτό θα λάβουμε υπόψη τις πραγματικές συνθήκες που υπάρχουν στην αγορά και τις ιδιομορφίες σε κάθε περιοχή, ώστε η όποια προσαρμογή να έχει σχέση με τα πραγματικά στοιχεία", επισήμανε ο Δημήτρης Κουσελάς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου