16.3.11

Χαμός με την κυκλοφορία ροζ βίντεο παντρεμένης στην Αιγιάλεια !

Το τράβηξε ο εραστής της και το ανέβασε στο διαδίκτυο !!
Ξινή βγήκε για παντρεμένη κυρία και μητέρα δύο παιδιών, από χωριό πρώην Καποδιστριακού Δήμου της Αιγιάλειας, η εξωσυζυγική της σχέση, καθώς- όπως αναφέρει το filodimos.gr αποφάσισε να ενδώσει στις ηδονές του παράνομου έρωτα με νεαρό συγχωριανό της.
Κι αυτό γιατί ο εραστής της αποφάσισε να...μοιραστεί τις ιδιαίτερες στιγμές του, δυνητικά με όλη την υφήλιο, είτε από μαγκιά είτε χάριν κάποιου εκβιασμού -ποιος ξέρει.
Έτσι, "ανέβασε" στον δημοφιλή τόπο φιλοξενίας βίντεο YouTube ένα απόσπασμα από τις ερωτικές του περιπτύξεις με την παντρεμένη ερωμένη του. Το βίντεο παρέμεινε αναρτημένο για λίγες ώρες, πριν οι διαχειριστές του το σβήσουν λόγω σεξουαλικού περιεχομένου (είναι από τους κανόνες της ιστοσελίδας), πάντως υπάρχουν μαρτυρίες από αιγιαλείς (φίλους του εραστή) πως πρόλαβαν και το είδαν, προφανώς γιατί είχαν ειδοποιηθεί.
Φυσικά τα "νέα" τα έμαθε και η ...πρωταγωνίστρια του βίντεο, η οποία τώρα τρέμει μήπως μάθουν ο σύζυγός της και η οικογένειά της την παράνομή της σχέση, που από λίγες στιγμές ξενοιασιάς μετατράπηκε σε εφιάλτη.. thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου