16.3.11

« Οι Φιρφιρίκοι » τρώνε τον Χατζηγάκη από την Ν.Δ ;

Για «φιρφιρίκους εντός της Ν.Δ. που καλλιεργούν κλίμα εναντίον και του πρώην Πρωθυπουργού» έκανε λόγο σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, αφήνοντας αιχμές για την πολιτική που ακολουθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.
Υπεραμύνθηκε του έργου των Κυβερνήσεων Καραμανλή, έκανε λόγο για «φιρφιρίκους εντός της Ν.Δ. που καλλιεργούν κλίμα εναντίον και του πρώην Πρωθυπουργού», τόνισε πως «δεν θα πάθω πολιτικό Αλτσχάιμερ για να εξασφαλίσω κομματική θέση» και κατέθεσε την εκτίμησή του πως «το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή και με δεδομένο ότι ο δικομματισμός καταρρέει πιθανόν να κληθεί να παίξει και κεντρικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό».
Ο κ. Σ. Χατζηγάκης για άλλη μια φορά υπογράμμισε την ανάγκη να στραφεί η Ν.Δ. προς τον «μεσαίο χώρο» προκειμένου να κερδίσει ζωτικό χώρο στο εκλογικό Σώμα και να καταστεί πλειοψηφικό ρεύμα, ενώ χαρακτήρισε θετικές τις τελευταίες αποφάσεις της Ε.Ε. για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων της χώρας μας, λέγοντας ωστόσο πως «αποτελεί επιτυχία της ίδιας της Ευρώπης και όχι του Γ. Παπανδρέου».
Η φράση για «φιρφιρίκους» και κυρίως «Θεωρώ πως το κόμμα της κ. Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή και με δεδομένο ότι ο δικομματισμός καταρρέει», ουσιαστικά τον οδηγεί στην έξοδό του από το κόμμα…
Ενδεικτική είναι η φράση του εκπροσώπου της Ν.Δ. Γιάννη Μιχελάκη, όταν ζητήθηκε η γνώμη του για τα λεγόμενα του βουλευτή:«Τίποτα πιο σοβαρό έχετε να με ρωτήσετε;».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου