21.4.11

Η ροζ ταινία που νίκησε το Avatar

Μέχρι και εισροή θεατών από την Κίνα προκάλεσε η ταινία "Sex and Zen: Extreme Ecstasy", που έκανε πρεμιέρα στο Χονγκ Κονγκ. Πρόκειται για 3D πορνό που ξεπέρασε σε εισπράξεις ακόμη και το Avatar
Ερωτική ταινία έσπασε το ρεκόρ εισπράξεων του Avatar στους κινηματογράφους του Χονγκ Κονγκ!
Ο λόγος για την πρώτη ταινία πορνό γυρισμένη σε 3D η οποία προβάλλεται εδώ και λίγες ημέρες. Πρόκειται για ένα ριμέικ μιας ταινίας που προβλήθηκε το 1991 στο Χονγκ Κονγκ, το "Sex and Zen: Extreme Ecstasy"
Η ταινία έχει και σενάριο! Είναι η ιστορία ενός σεξουαλικά ανικανοποίητου λόγιου στην αρχαία Κίνα, ο οποίος γνωρίζει έναν ευγενή και τελικά χάνεται στις απολαύσεις του χαρεμιού του.
Το Sex and Zen σημείωσε εισπράξεις 2,72 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ την ημέρα της πρεμιέρας της την περασμένη εβδομάδα σπάζοντας το ρεκόρ του Avatar του Τζέιμς Κάμερον η οποία είχε εισπράξει 2,63 εκατ. δολάρια Χονγκ Κονγκ την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του BBC στη χώρα η πρεμιέρα της ταινίας προκάλεσε εισροή θεατών από την ηπειρωτική Κίνα, όπου η ταινία δεν πρόκειται να προβληθεί επειδή οι ερωτικές ταινίες απαγορεύονται.
Πέρυσι το καλοκαίρι, λίγο μετά την έναρξη των γυρισμάτων, ο σκηνοθέτης του Sex and Zen, Κρίστοφερ Σαν, είχε δηλώσει στο AFP: "Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας κινηματογράφου. Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα σε τρεις διαστάσεις".
Από την πλευρά της η 22χρονη πρωταγωνίστρια Σαόρι Χάρα, είχε δηλώσει ότι τα γυρίσματα ήταν κουραστικά.
"Πρέπει να δουλεύω πιο σκληρά για να μην απογοητεύσω το κοινό" είπε χαρακτηριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου