30.4.11

Σύλληψη δραστών κλοπής οχήματος στην Μεγαλόπολη

Χθές (29-4-2011) και ώρα 04.00, στην Χ/Θ 184,000 του Αυτοκινητόδρομου: Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας & Κλάδος Λεύκτρο -Σπάρτη (σε σημείο μετά τα διόδια Μάναρη, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα), μετά από τροχονομικό έλεγχο που διενήργησαν Αστυνομικοί του Τ. Τ. Αυτ/δρόμων Ανατ. Πελ-σου, σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, κατ. Ασπροπύργου Αττικής, διαπίστωσαν ότι αυτός στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και αποδεικτικών στοιχείων ταυτότητας. Στο ίδιο όχημα επέβαινε και ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος στερείτο Ταξιδιωτικών εγγράφων.
Κατόπιν αυτών και μετά από προσαγωγή των ανωτέρω στο Α. Τ. Μεγαλόπολης για τον απαιτούμενο έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω όχημα είχε κλαπεί, νυχτερινές ώρες σήμερα (29-4-2011), από το Τ. Δ. Λυγιάς του Δήμου Ξυλοκάστρου Νομού Κο-ρινθίας, καθώς και ότι ο αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην Χώρα μας.
Ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν και μετά της κατ’ αυτών σχηματισθείσας δικογραφίας, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Κορίνθου για τα κατά Νόμο.
Το παραπάνω όχημα, που ανήκει σε ιδιώτη, κάτοικο Τ. Δ. Πύργου του Δήμου Ευρωστίνης Ν. Κορινθίας, κατασχέθηκε προκειμένου παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου