2.4.11

ΣΚΑΙ - Έπεσαν απολύσεις σαν ....Χαλάζι !

Εκτός «Σκάι 100,3» βρέθηκε, με συνοπτικές διαδικασίες, ο Αρης Χατζηστεφάνου. Από τον όμιλο Αλαφούζου απολύθηκαν επίσης δέκα τεχνικοί, τέσσερις διοικητικοί υπάλληλοι και η ραδιοφωνική παραγωγός τού «Μελωδία 99,2» Ολγα Λασκαράτου.
Και αυτό παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από τρεις μήνες ο Γιάννης Αλαφούζος είχε υποσχεθεί, δακρυσμένος, εργασιακή ειρήνη ενός έτους και αφού τους είχε ευχαριστήσει που δέχτηκαν μείωση 10% στο μισθό τους, μετά τη συνέλευση που είχαν κάνει οι εργαζόμενοι του ομίλου.
Σύμφωνα με τη διεύθυνση του «Σκάι», ο Αρης Χατζηστεφάνου (είχε την εκπομπή «Infowar») απολύθηκε λόγω περκοπών που κάνει ο σταθμός.
Πολλοί είναι όμως αυτοί που εκτιμούν πως «ενοχλούσε» ο ακτιβισμός του και ο καυστικός αντιμνημονιακός του λόγος. Η επίκληση της διεύθυνσης του σταθμού για περικοπές φαίνεται ατονική, μια και ο μισθός του συντάκτη δεν ξεπερνούσε τα 1.200 ευρώ..
Σε ό,τι αφορά τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς τού «Μελωδία», πέντε είναι, μόνον, οι εναπομείναντες, εκ των οποίων η μία βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου