8.4.11

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Δυο τροχαία και μια αυτοκτονία συνθέτουν το παζλ μιας απίστευτης ιστορίας

 ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ !!
Το πρωί βρέθηκε νεκρός 28χρονος στο δωμάτιό του, στην Ελάτεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. !!
Κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους, αλλά η τοπική κοινωνία της Ελάτειας είναι κυριολεκτικά συγκλονισμένη και όλοι συζητάνε το τραγικό παιγνίδι που έπαιξε η μοίρα σε δυο οικογένειες.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ο 28χρονος είναι γιος του 56χρονου οδηγού από την Ελάτεια, που πριν λίγες ημέρες παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα 6χρονο παιδί, που έπαιζε στο δρόμο μπροστά στο πρατήριο του παππού του. Το 6χρονο αγοράκι έδωσε 48ωρη μάχη στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δεν τα κατάφερε.
Η πρώτη πράξη του δράματος όμως είχε παιχτεί 15 χρόνια πριν.
Ο νεαρός τότε πατέρας του 6χρονου, είχε παρασύρει και τραυματίσει με το αυτοκίνητό του, πάρα πολύ σοβαρά, τον γιο του 56χρονου οδηγού που πριν λίγες μέρες παρέσυρε τον 6χρονο. Το παιδί τότε νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό στην εντατική και ευτυχώς τα κατάφερε. Ο 28χρονος που φέρεται να αυτοκτόνησε σήμερα είναι αδελφός του παιδιού αυτού. Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι και ευχόμαστε να είναι αυτή η τελευταία πράξη του δράματος. lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου