8.4.11

Μια «τρελή» αγελάδα που την είδε.. άλογο!

Όταν οι γονείς της Regina Mayer καταρράκωσαν τις ελπίδες της να αποκτήσει άλογο, η 15χρονη κοπέλα δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, έστρεψε το ενδιαφέρον της στην αγελάδα της οικογένειας με το όνομα Luna, προκειμένου να εκπληρώσει τα όνειρά της για ιππασία.
Ύστερα από πολλές ώρες προπόνησης και φροντίδας, τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακά. Πλέον, οι δυο τους, όχι μόνο πηγαίνουν βόλτες στην γερμανική εξοχή, κοντά στα Αυστριακά σύνορα, αλλά το μεγαλόσωμο ζώο έχει εκπαιδευτεί να πηδάει μέχρι και αυτοσχέδια εμπόδια. Η Regina, αστειευόμενη, είπε: «Είναι πραγματικά απίστευτο, νομίζει ότι είναι άλογο!».
Σύμφωνα με την Daily Mail,η μοναδική αυτή φιλία του ζώου με την κοπέλα ξεκίνησε περίπου δυο χρόνια πριν, λίγο καιρό αφότου είχε γεννηθεί η Luna. Πρώτα ξεκίνησαν με κάποιες μικρές βόλτες, ενώ στη συνέχεια η Regina της αγόρασε μέχρι και σέλα!Η Regina και η Luna Πλέον περνάνε σχεδόν όλα τα απογεύματα μαζί, από τη στιγμή που η 15χρονη κοπέλα γυρίζει από το σχολείο, συνήθως μέχρι αργά το βράδυ. «Με βλέπει σαν
την μαμά της» λέει όλο περηφάνια η 15χρονη κοπέλα, η οποία μάλιστα απευθύνθηκε μέχρι και σε ειδικό για να τη βοηθήσει.
Το ζώο είναι σε θέση να καταλαβαίνει λέξεις όπως «ξεκίνα» και «σταμάτα», αλλά δεν είναι πάντα πρόθυμο να υπακούσει. «Κάποιες φορές είναι πολύ πεισματάρα, και κάποιες άλλες πραγματικά αξιαγάπητη» λέει η Regina για την πανέξυπνη αγελάδα της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου