22.4.11

Δρομολόγια κοκαΐνης στην Ε.Ο. Πατρών –Πύργου

Μέσω της εθνικής οδού Πατρών– Πύργου διακινούνται οι ποσότητες κοκαΐνης που βρίθουν τον τελευταίο καιρό στην περιοχή της Ηλείας! Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου συνέλαβαν συνολικά πέντε άτομα που μετέφεραν ναρκωτικά με τα αυτοκίνητά τους!
Πρώτος έπεσε στο δόκανο των αστυνομικών ένας 52χρονος που τον σταμάτησαν για έλεγχο στην εθνική οδό. Στο αυτοκίνητό του ανακάλυψαν τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 2,7 γραμμαρίων και του φόρεσαν χειροπέδες. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 52χρονου στη Νέα Μανωλάδα, όπου βρέθηκαν άλλα 44,6 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα βάζο με ίχνη του ναρκωτικού. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και το κινητό τηλέφωνο του 52χρονου, για το οποίο ζήτησαν άρση απορρήτου.
Λίγες ώρες αργότερα, μια τετραμελής παρέα που διακινούσε κοκαΐνη και χασίς έπεφτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης και πάλι στην εθνική οδό Πατρών– Πύργου! Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο και ανακάλυψαν μία συσκευασία με 0,7 του γραμμαρίου κοκαΐνης, δύο αλουμινόχαρτα με μικροποσότητα χασίς και μία σακούλα με 110 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Οι τέσσερις άνδρες ηλικίας 40, 43, 52 και 54 χρόνων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πύργου.
Αντίθετα, η διακίνηση ηρωίνης προτιμά τους… θαλάσσιους δρόμους! Στο λιμάνι της Μυτιλήνης συνελήφθη ένας 34χρονος μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής και μέσα στα ρούχα του βρέθηκε μία πλαστική συσκευασία με ηρωίνη ενός κιλού και 800 γραμμαρίων! Ο δράστης κρατείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου