12.4.11

Αντ. Σαμαράς: Και μόνο η κουβέντα περί αναδιάρθρωσης είναι επιβλαβής

Η οικονομία και το μεταναστευτικό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρομπάι.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σαμαράς σε σύντομη συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους είπε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης δεν έγινε καμία αναφορά σε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Πρόσθεσε ότι "είναι λάθος ακόμη και να συζητάμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Και μόνο η κουβέντα είναι επιβλαβής".
Οι δυο πολιτικοί συζήτησαν τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την οικονομία τόσο στη Ελλάδα όσο και στο επίπεδο της ΕΕ. Έγινε επίσης ανάλυση των πολιτικών που οφείλουν ακολουθήσουν χώρες, όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, σε σχέση με τα πραγματικά δεδομένα της κάθε μίας από αυτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ ο κ. Ρομπάι αναφέρθηκε στην ύφεση της ελληνικής οικονομίας σε σχέση με την βαριά περιοριστική πολιτική που εφαρμόζεται. Ο κ. Σαμαράς τού παρουσίασε τις προτάσεις του για μέτρα που δεν συνεπάγονται δημοσιονομικό κόστος και θα τον ενημερώσει για την συνολική οικονομική του πρόταση μετά την παρουσίασή της στο "Ζάππειο 2" στις αρχές Μαΐου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου