9.4.11

Και στης Ελλάδας την ποδιά σφάζονται παλικάρια !!

Μαλλιά κουβάρια η Ευρώπη για την Ελλάδα !!
Έχασε την ψυχραιμία του ο Όλι Ρεν, όταν ρωτήθηκε για μερικούς υπουργούς οικονομίας της ευρωζώνης που δηλώνουν ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να τα καταφέρει στα δημοσιονομικά της και πως θα πρέπει να κάνει αναδιάρθρωση του χρέους της.
Ο ευρωπαίος επίτροπος για την οικονομία, όταν έμαθε για την υπόθεση από ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Der Spiegeγια την Ελλάδα, έσπευσε να διευκρινίσει σε αυστηρό τόνο, πως η Ελλάδα πηγαίνει καλά.
“Έχουμε ένα καθαρό σχέδιο και εργαζόμαστε πάνω σ' αυτό. Το σχέδιο αυτό βασίζεται σε προσεκτική ανάλυση του χρέους της Ελλάδας”, είπε ο Όλι Ρεν αποκλείοντας το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης.
Στο “παιχνίδι” μπήκε και ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Ζαν Κλοντ Τρισέ, ο οποίος είπε: “Για την Ελλάδα, θα έλεγα ότι έχουμε ένα σχέδιο, το οποίο έχει εγκριθεί από τη Διεθνή Κοιντότητα και τα Ευρωπαϊκά Ιδρύματα”.
Η εφημερίδα Der Spiegel παρόλα αυτά, δημοσίευσε πως ο ίδιος ο Ρεν είχε κάνει την παρατήρηση στους ευρωπαίους υπουργούς οικονομικών, πως εάν θέλουν να συζητούν για ελληνική αναδιάρθρωση χρέους, ας το κάνουν τουλάχιστον “κεκλεισμένων των θυρών” και όχι δημοσίως.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου