1.4.11

Inbi - Γεύσεις …. Άπω Ανατολής στο Costa Navarino !

Νέα γαστρονομική εμπειρία με ασιατικές επιρροές - Το νέο Inbi στο Navarino Dunes της Costa Navarino !!
H Costa Navarino καλωσορίζει το "Inbi", το εστιατόριο που έγινε συνώνυμο της ιαπωνικής κουζίνας υψηλής ποιότητας στην Αθήνα, και θα λειτουργήσει από φέτος στο Navarino Dunes, δημιουργώντας μία νέα γαστρονομική εμπειρία με ασιατικές επιρροές.
Έχοντας ήδη αναγνωριστεί για την κορυφαία ποιότητα και εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα, η ομάδα του Inbi θα γνωρίσει στους επισκέπτες του στην Costa Navarino τις ιδιαίτερες γεύσεις και κοκτέιλ - υπό την επίβλεψη και δημιουργία ιδιαίτερα ταλαντούχων σεφ και ‘cocktail manager’. Το Inbi, καθοδηγείται γαστρονομικά από τους Executive Chef Τζιουρτζιούμη Παναγιώτη και Σκριάπα Σταμάτη. Την ομάδα πλαισιώνει ο Sushi Chef Otsuka Takaaki. Oι Chef του Inbi έχουν πολυετή θητεία σε γνωστά εστιατόρια ανά τον κόσμο, όπως τα "Nobu Berkeley & St. Moritz", "Le Concorde-Brussels", "Le Gavroche – London", "The Greenhouse–London" κ.ά.
Η παρουσία του εστιατορίου Inbi εμπλουτίζει την ποικιλία των χώρων που προσφέρουν γευστικές επιλογές στο Navarino Dunes και περιλαμβάνουν ελληνική, τοπική και διεθνή κουζίνα. Παράλληλα με το Inbi, ξεκινά φέτος η λειτουργία τριών ακόμη χώρων: ενός εστιατορίου με γεύσεις από τον Λίβανο και τη Μέση Ανατολή, της Oleoteca & Vinoteca με αυθεντικές τοπικές γεύσεις και πλούσια ποικιλία κρασιών, καθώς και της νέα boutique Kayak στην Agora, με τα γνωστά ελληνικά παγωτά από υψηλής ποιότητας αγνά και εκλεκτά υλικά. Τέλος, η ελληνική κουζίνα με κύριο στοιχεία τα αγνά τοπικά υλικά της Μεσσηνίας, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη παρουσία στους χώρους του Navarino Dunes.
Το Inbi θα υποδέχεται όσους διαμένουν στα δύο ξενοδοχεία που λειτουργούν στην Costa Navarino, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort, αλλά και όσους επισκέπτονται ή διαμένουν στην περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου