7.5.11

Στους 10 πιο σέξι άνδρες του κόσμου και ένας Έλληνας!

Ενας Ελληνας ποδοσφαιριστής ανάμεσα στους πιο σέξι άντρες του κόσμου! Στο top-10 των πιο εντυπωσιακών αρσενικών παγκοσμίως φιγουράρει εδώ και λίγες μέρες ο Σάββας Γκέντσογλου. Η επιλογή έγινε ανάμεσα από ογδόντα πρόσωπα από διάφορους χώρους και η ψηφοφορία είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα ωραιότερα κορμιά ψήφισαν Αμερικανίδες τηλεθεάτριες!
Η Τάιρα Μπανκς (η πλέον σέξι διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια), που εκπροσωπεί το φιλανθρωπικό «Tayra's girls win» μέσω SMS παρότρυνε γυναίκες να ψηφίσουν τους πιο σέξι άντρες για ιερό σκοπό. Τα κορίτσια έπρεπε να επιλέξουν έναν και μόνο άντρα ανάμεσα σε ογδόντα νεαρούς από όλο τον κόσμο, ηλικίας 18-23 χρόνων.
Ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν αθλητές, τραγουδιστές, ηθοποιοί και γενικότερα άνθρωποι του θεάματος. Πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία και η παρουσιάστρια του «America's next top model» και του ομώνυμου σόου «The Tyra Banks show» ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Τα έσοδα από τα SMS δόθηκαν σε γηροκομεία της πολιτείας του Ιλινόι.
Ο δικός μας Σάββας Γκέντσογλου κατάφερε να κερδίσει τη δέκατη θέση και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πήρε μια τόσο καλή θέση. Ο νεαρός αθλητής εκτός από κορμί-φέτες έχει ιδιαίτερο στιλ, φοράει σκουλαρίκι, έχει αδυναμία στα τατουάζ, τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις ωραίες γυναίκες.
Ο Σάββας Γκέντσογλου γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και το 2007 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία όμως δεν είχε επίσημες συμμετοχές. Ετσι, δόθηκε δανεικός στην Παναχαϊκή στη Γ΄ Εθνική, ενώ τον διεκδίκησε και η ιταλική Μπρέσια. Τον Ιανουάριο του 2008 παραχωρήθηκε δανεικός στη Νέα Ιωνία, που αγωνιζόταν στο περιφερειακό πρωτάθλημα, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι.
Είναι διεθνής με τις εθνικές παίδων και νέων. Με την εθνική ομάδα νέων αγωνίστηκε στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά δεν προσκλήθηκε στην τελική φάση, όπου η Εθνική κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου