20.5.11

Σκότωσαν τον Μανώλη Καντάρη για …120 ευρώ !

Ομολόγησαν οι δολοφόνοι !
Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Κάνταρη, το πρωί της 10ης Μαΐου.
Οι δύο που συνελήφθησαν είναι Αφγανοί, 27 και 20 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ ο τρίτος που αναζητείται είναι υπήκοος Πακιστάν.
Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους τρεις δολοφόνους του Μανώλη Κάνταρη. Πρόκειται για δύο Αφγανούς οι οποίοι μένουν στην οδό Μενάνδρου και ήταν σεσημασμένοι για μικροαδικήματα και διοικητικές παραβάσεις.
Όπως ομολόγησαν οι δράστες, για το ποσό των 120 ευρώ σκότωσαν τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη το πρωί της 10ης Μαίου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι τρεις δράστες πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για το παραπάνω ποσό.
Οι δύο που συνελήφθησαν είναι Αφγανοί, 27 και 20 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ ο τρίτος που αναζητείται είναι υπήκοος Πακιστάν. Οι δύο Αφγανοί συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε χθες από την αστυνομία σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι κρύβονταν μαζί με άλλους αλλοδαπούς.
Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2010 για διακίνηση χασίς, προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απριλίου 2011. Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου. Αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου