7.5.11

ΞΕΣΠΑΣΜΑ του τραγικού Πατέρα της 16 χρονης !

Απαντήσεις στα γιατί που «καίνε» το μυαλό και την ψυχή τους ψάχνουν οι γονείς της Στέλλας Ακουμιανάκη, της 16χρονης κοπέλας που έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά την Ανάσταση, ενώ είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους της.
Για τον πατέρα της ο χρόνος έχει παγώσει σε εκείνο το μοιραίο πρωινό του Μ. Σαββάτου και από τότε ψάχνει να βρει την αλήθεια για να μάθει τι πραγματικά συνέβη και το καμάρι του, η κόρη του, δεν γύρισε στο σπίτι.
Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για το ρόλο που έπαιξαν στην εξέλιξη της υπόθεσης τα άτομα που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ δίπλα στη δεκαεξάχρονη Στέλλα, ο πατέρας της Μ. Ακουμιανάκης σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο STARαναφέρει: «Θεωρώ λοιπόν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχικά ασθενείς, είναι ανώμαλοι και θεωρώ ότι αυτό το πράγμα εάν δεν το έχουν πράξει ήδη σε άλλα κορίτσια θα το πράξουν στο μέλλον και πρέπει η κοινωνία να προστατευτεί».
Ο τραγικός πατέρας αποκαλύπτει επίσης ότι από τους δύο νεαρούς που βρέθηκαν εκείνη τη νύχτα δίπλα στην κόρη του είχε ακουστά μόνο για τον 17χρονο, αλλά δεν τον γνώριζε.
«Τον 23χρονο δεν τον έχω δει ποτέ, ούτε τώρα τον έχω δει. Δεν τον συνάντησα ούτε καν στο νοσοκομείο» λέει και προσθέτει: «Με τον 17χρονο γνώριζα ότι υπήρξε μια φιλική σχέση, τον οποίο όμως μέχρι την μετάβασή μου στο νοσοκομείο εκείνη την μοιραία ημέρα δεν τον είχα δει ποτέ. Δεν ήταν ο τύπος που ερχόταν στο σπίτι, για να σας δώσω να καταλάβετε».
Για τον Μ. Ακουμιανάκη ο 17χρονος, μέχρι πριν λίγες ημέρες, ήταν απλά ένας συμμαθητής της κόρης του. Τώρα στο πρόσωπό του βλέπει τον άνθρωπο που έδινε εκείνο το μοιραίο βράδυ το ένα ποτό μετά το άλλο στην κόρη του, όπως λέει η Αστυνομία.

Μάλιστα εκείνες τις πρώτες ώρες, παρά την οδύνη του είχε μιλήσει με τον 17χρονο σε μια προσπάθεια να μάθει τι μεσολάβησε. Τότε το μόνο που γνώριζε ήταν ότι αυτός ο νεαρός είχε μεταφέρει τη Στέλλα στο νοσοκομείο
«Μου είπε ότι την βρήκε σε ένα πεζοδρόμιο μεθυσμένη και μάλιστα -δεν το έκανα γιατί από την αρχή ήμουν επιφυλακτικός- θα μπορούσαμε να τον ευχαριστήσουμε και για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην κόρη μας. Για να καταλάβετε την ειρωνεία.
Τώρα, λίγες ημέρες μετά ο Μ. Ακουμιανάκης ξεσπά και πιστεύει πως αν τα δύο παιδιά είχαν μιλήσει αμέσως στους γιατρούς για τη σοβαρότητα της κατάστασης, τότε όλα θα ήταν διαφορετικά
«Δεν λένε τουλάχιστον στους γιατρούς, γιατί στον γιατρό μας και σε κάποιους ανθρώπους δεν κρύβουμε την αλήθεια. Και δεν λένε την αλήθεια. Οι γιατροί από εκεί και πέρα υποεκτιμούν την κατάσταση, γιατί περί αυτού πρόκειται, το αντιμετωπίζουν σαν ένα απλό συμβάν μέθης, αφήνουν την κοπέλα σε ένα φορείο υπό την επίβλεψη των συνοδών της, δίνοντάς τους οδηγίες. Και φτάνουμε στο αποτέλεσμα που φτάνουμε».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου