27.5.11

81χρονος σκότωσε με πιστόλι έναν 74χρονο μέσα σε καφενείο !!

Ανθρωποκτονία από πρόθεση, με δράστη 81χρονο, κάτοικο Ασημοχωρίου Καρδίτσας και θύμα 74χρονο, κάτοικο ομοίως, σημειώθηκε χθες.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση Καρδίτσας, ο δράστης στον παραπάνω τόπο και χρόνο μετέβη στο καφενείο του χωριού, όπου βρισκόταν το θύμα, μαζί με άλλους δύο συγχωριανούς του και με πιστόλι, που κατείχε παράνομα, πυροβόλησε εναντίον του τέσσερις φορές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο αυτού.
Στη συνέχεια ο δράστης μετέβη στην οικία του, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το χώρο τέλεσης του εγκλήματος και με το ίδιο όπλο αυτοπυροβολήθηκε στην αριστερή κροταφική χώρα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στη συνέχεια, λόγω σοβαρότητας του τραυματισμού του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Το αίτια του εγκλήματος ερευνώνται. Διενεργήθηκε αυτοψία και εξερεύνηση, τόσο στο χώρο τέλεσης του εγκλήματος, όσο και στην οικία του δράστη, όπου ανευρέθη και κατασχέθηκε το πιστόλι, που αυτός κατείχε παράνομα.
Σε διενεργηθείσα νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα, στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, δύο πιστόλια κρότου φωτοβολίδων, ένα περίστροφο κρότου φωτοβολίδων, ένα φλόμπερ, φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, φυσίγγια πιστολιών διαφόρων διαμετρημάτων και φυσίγγια φλόμπερ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου