21.5.11

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ - Εντός ωρών ξεκινά ….η Δευτέρα Παρουσία;

Το Σάββατο 21 Μαΐου ξεκινά η Δευτέρα Παρουσία σύμφωνα με Ευαγγελιστή, ο οποίος "προφητεύει" ότι ο Χριστός θα έρθει στη Γη, όλοι οι άπιστοι θα πεθάνουν και θα σωθούν περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι.
Ο 89χρονος Χάρολντ Κάμπινγκ διακηρύττει μέσω καμπάνιας ότι οι πιστοί θα αναληφθούν στους ουρανούς, μετά από μεγάλο σεισμό που θα γίνει το Σάββατο, με τον οποίο θα ξεκινήσει "το τέλος του κόσμου".
Ο ίδιος είχε προφητεύσει ξανά το τέλος του κόσμου, τοποθετώντας το στο 1994, ωστόσο μετά έκανε στροφή και δήλωσε ότι αυτό ήταν "προπαρασκευαστικό στάδιο".
Με αφορμή πάντως το "τέλος του κόσμου" άθεοι στις ΗΠΑ διοργανώνουν μεγάλα πάρτι που θα διαρκέσουν ένα διήμερο. Μία τέτοια ομάδα αναφέρει στο site της: "Αν και το παράλογο του ισχυρισμού αυτού είναι εμφανές για την πλειοψηφία του κόσμου, είναι μία καλή ευκαιρία να ευαισθητοποιήσουμε για την ανάγκη επικράτησης της λογικής".
Άλλος Αμερικανός σκέφτηκε να βγάλει χρήματα ως εξής: Προσφέρεται να αναλάβει τα κατοικίδια των πιστών που θα αναληφθούν στους ουρανούς, με αντίτιμο 135 δολάρια. Ωστόσο, εκείνοι που έχουν προπληρώσει τις υπηρεσίες του, αναμένεται να απογοητευτούν διπλά όπως αναφέρει: Πρώτον στην περίπτωση που δεν περιληφθούν με τους "δίκαιους" και δεύτερον γιατί δεν δίνει χρήματα πίσω.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου