5.5.11

Έργα στο Λιμάνι Μεθώνης

Την Πέμπτη 5 Μαΐου 2011, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δήμαρχου Πύλου-Νέστορος κ. Δημητρίου Π. Καφαντάρη στο λιμάνι της Μεθώνης για την επίβλεψη των εργασιών που έχουν αρχίσει για τον καθαρισμό της παραλιακής ζώνης μετά από τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία της 19η Φεβρουαρίου.
Η διάβρωση της ακτής και τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στον παραλιακό δρόμο έχριζαν άμεσης αντιμετώπισης ώστε ο Δήμος, σε συνεννόηση με την υπηρεσία «Εν΄αλιείων Αρχαιοτήτων» του Υπουργείου Πολιτισμού, να προβεί σε ενέργειες εξυγίανσης της περιοχής. Η αναγκαιότητα αποκατάστασης των ζημιών είναι προφανής καθώς αναμένεται να δώσει την εικόνα που αρμόζει στην πόλη της Μεθώνης, η οποία αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Ο καθαρισμός της ακτής πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας που έχει παραχωρήσει για το σκοπό αυτό μηχάνημα δημοσίων έργων.
Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πορεία των εργασιών και είναι αισιόδοξος ότι με την περάτωση του έργου θα αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου