20.5.11

Μόνο με δελτία τύπου δεν λύνεται.. το πρόβλημα

Γράφει το www.best-tv.gr
Με μια επιστολή λέγοντας τα αυτονόητα, όπως κάνει με βομβαρδισμό επιστολών τον τελευταίο καιρό σε ολλα τα μέσα, η συμπαθής Αντωνία Μπούζα, σχολιάζει σωστά, αυτά που συμβαίνουν στο ΚΕΔΒ Καλαμάτας και γενικότερα στην Μεσσηνία.
Αυτό που έχουμε να σημειώσουμε κα Μπούζα είναι ότι δεν ήσαστε εκεί προχθές που ήταν σχεδόν όλοι οι αυτόδιοικητικοί και πάρα πολύς κόσμος για να αντιδράσετε και εσείς μαζί με τους άλλους με την παρουσία σας, γι αυτό που συμβαίνει για το ΚΕΔΒ αλλά απουσιάζατε, όπως και πάρα πολλοί από τον συνδυασμό σας, από αυτά που συμβαίνουν στον Νομό π.χ.
στην ημερίδα με τους Ρώσους στο Costa Navarino, στην συζήτηση με την γιορτή καρπουζιού στα Φιλιατρά κ.λ.π.
Η ιδιότητά σας όπως την παρουσιάζετε στο τέλος της επιστολή σας, σας δίνει την δυνατότητα και την υποχρέωση.. να παρευρίσκεστε παντού εκτός και πείτε και εσείς το παραμύθι, ότι «δεν σας κάλεσαν..»
Μόνο με Δελτία τύπου στα ΜΜΕ που σας φιλοξενούν αδιάκοπα, κα. Μπούζα δεν αλλάζει η Ελλάδα, ούτε καταλαβαίνεται τον αγώνα του κόσμου κάθε ημέρα, το πεζοδρόμιο που πρέπει να βρίσκεστε κάθε ημέρα όλοι εσείς οι πολιτικοί (όπως κάνατε εσείς με το ΤΕΙ προχτές και μπράβο σας) και ακούγοντας τον κάθε πολίτη, «ειδικό» στην δουλειά του, ίσως μάθετε κάτι και το εφαρμόσετε όταν ξανά ήσαστε στην εξουσία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου