5.5.11

ΦΟΥΛΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Νέα "μόδα" στα βενζινάδικα !!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις τείνει να πάρει το φαινόμενο της μη πληρωμής του αντιτίμου της βενζίνης από οδηγούς που φουλάρουν με καύσιμα και στη συνέχεια γκαζώνουν και εξαφανίζονται, χωρίς να δίνουν στο βενζινάδικο ούτε ευρώ. Μάλιστα οι βενζινοπώλες σκέφτονται να εγκαταστήσουν προστατευτικές ράμπες για να μη διαφεύγουν οι πελάτες τους!
Μόλις λοιπόν ο υπάλληλος κλειδώσει την ειδική τάπα και κλείσει το πορτάκι, οι οδηγοί βάζουν την πρώτη ταχύτητα, πατάνε το γκάζι, αναπτύσσουν ταχύτητα και χάνονται.
Αποφασισμένοι και χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι ο υπάλληλος έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας τους ή ότι θα καταγραφτούν οι κινήσεις τους από τις κάμερες που έχουν όλα τα πρατήρια υγρών καυσίμων, απλοί πολίτες τολμούν να παρανομήσουν, έστω και για μερικά λίτρα βενζίνη.
Δεκάδες είναι πλέον οι οδηγοί που το τελευταίο διάστημα δεν πληρώνουν το αντίτιμο της βενζίνης στους υπαλλήλους των πρατηρίων υγρών καυσίμων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Συνήθως τα κρούσματα σημειώνονται βραδινές ώρες και σε πρατήρια που βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με τη συνεχώς ανοδική πορεία της τιμής βενζίνης, αυξάνει τα κρούσματα όλο και περισσότερο.
Δεν είναι λίγες ωστόσο οι περιπτώσεις κατά τις οποίες έχουν σημειωθεί έντονες βιαιοπραγίες μεταξύ οδηγών και υπαλλήλων, με φυσική κατάληξη πάντα να μην πληρωθεί τελικά το φουλάρισμα.
Οι άτυχοι υπάλληλοι, θύματα των απελπισμένων οδηγών, δεν μπορούν να διαχειριστούν τέτοιου είδους καταστάσεις και το νυχτοκάματο βγαίνει πλέον ακόμα πιο δύσκολα.
Οι βενζινοπώλες από τη μεριά τους ανησυχούν κι εκείνοι, καθώς απέκτησαν ακόμα έναν πονοκέφαλο.
Η χασούρα σστον τζίρο τους από πλαστά χαρτονομίσματα που κυκλοφορούν, αλλά και από τις «αποδράσεις» των οδηγών αυξάνεται απειλητικά. dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου