7.5.11

Ποια γνωστή τραγουδίστρια έκλεψαν κακοποιοί;

Θύμα άγνωστων κακοποιών έπεσε η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα, η οποία είχε βγει με την παρέα της για διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά στο τέλος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αναζητώντας τους άγνωστους δράστες που έκαναν επιδρομή στο αυτοκίνητό της.
Το περιστατικό που αναστάτωσε την δημοφιλή τραγουδίστρια έγινε αργά τη νύχτα στην οδό Βουτάδων στο Γκάζι, όπου είχε παρκάρει σε ένα στενό πριν πάει σε μπαράκι της περιοχής όπου την περίμενε η παρέα της.
Την ευχάριστη βραδιά ακολούθησαν όμως εκπλήξεις, καθώς λίγο μετά τις τρεις, αντικρίζοντας το αυτοκίνητό της η γνωστή τραγουδίστρια έπαθε σοκ. Το πορτ μπαγκάζ ήταν σπασμένο και οι δράστες είχαν αφαιρέσει από μέσα μια τσάντα που περιείχε 3 χιλιάδες ευρώ, το διαβατήριό της και το δίπλωμα οδήγησης.
«Το περιστατικό της κλοπής στο αυτοκίνητό μου πράγματι ισχύσει και με έχει στενοχωρήσει πολύ. Δεν θα ήθελα όμως να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες», είπε για το δυσάρεστο γεγονός η Τάμτα.
Η γνωστή τραγουδίστρια επικοινώνησε αμέσως με το τοπικό αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για κλοπή και φθορά ξένης περιουσίας, μέχρι στιγμής όμως οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί.: star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου