6.5.11

Τασούλας σε Νάντια: «Οι διαδικασίες για την ίδρυση και στελέχωση του τμήματος Μεταγωγών προχωρούν κανονικά»

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου και ερωτήματα πολιτών, σχετικά με την πορεία της διαδικασίας ίδρυσης, εγκατάστασης και στελέχωσης του Τμήματος Μεταγωγών Καλαμάτας, η βουλευτής Μεσσηνίας, Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Γρηγόρη Τασούλα.
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε τη βουλευτή ότι «οι διαδικασίες σύστασης του Τμήματος Μεταγωγών Καλαμάτας προχωρούν κανονικά. Πριν από 20 μέρες περίπου δημοσιεύτηκε το σχετικό Π.Δ. 25, ΦΕΚ αριθ. 75 και τώρα ξεκινούν οι διαδικασίες για τη στελέχωση του Τμήματος, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.
Απαρέγκλιτη βούληση του Υπουργείου παραμένει να συσταθεί το Τμήμα Μεταγωγών στην Καλαμάτα και οι πιθανές καθυστερήσεις δεν πρέπει να εμπνέουν καμία απολύτως ανησυχία, όσον αφορά την τελική έκβαση. Δεν υπάρχει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο, παρά μόνο για τις παραμέτρους, οι οποίες θα διασφαλίσουν την βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση του Τμήματος Μεταγωγών στην Καλαμάτα και την ένταξη του στον κεντρικό σχεδιασμό των υπηρεσιών προστασίας του πολίτη».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου