19.5.11

Ο ένας στους τρεις Γερμανούς φοιτητές θα έκανε …πιάτσα για τα δίδακτρα

Τη μέθοδο της... εκπόρνευσης θα εξέταζε ως προοπτική ένας στους τρεις φοιτητές στην Γερμανία προκειμένου να εξασφαλίσει πόρους για τις σπουδές του! Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει έρευνα του Κέντρου Σπουδών του Βερολίνου, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια έρευνα, τα ποσοστά που αφορούν την πρωτεύουσα της Γερμανίας, όπου η πορνεία είναι νόμιμη, είναι υψηλότερα σε σχέση με εκείνα των φοιτητών στο Παρίσι (29,2%) και στο Κίεβο (18,5%). Οι τρεις αυτές πόλεις εξετάστηκαν από τους ερευνητές του Κέντρου Σπουδών Βερολίνου στην διάρκεια της έρευνας του.
Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, περίπου το 4% των 3.200 φοιτητών στο Βερολίνο, που πήραν μέρος στην έρευνα, είχαν ήδη προσφέρει με κάποιον τρόπο ερωτικές υπηρεσίες (σε αυτές περιλαμβάνεται η εκπόρνευση, η συμμετοχή σε ερωτικά σόου, ζωντανά ή στο Ιντερνετ). Επίσης, το ποσοστό των ανδρών ήταν ανάλογο με εκείνο των γυναικών μεταξύ των φοιτητών.
Τα αποτελέσματα αυτά, αιφνιδίασαν τους ερευνητές του Κέντρου που δήλωσαν ότι ξεκίνησαν τη μελέτη τους, καθώς συχνά αναφέρονται κρούσματα πορνείας στη φοιτητική κοινότητα. Ωστόσο, το φαινόμενο αυτό, όπως ανέφεραν δεν έχει συνδυαστεί με την εκπαιδευτική πολιτική, καθώς το βασικό κίνητρο των εκπορνευόμενων φοιτητών είναι τα υψηλά μεροκάματα. tovima

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου