20.5.11

ΣΟΚ και ΤΡΟΜΟΣ -Στο νοσοκομείο θύμα απόπειρας βιασμού από μετανάστες

Σε άθλια κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας χάσει ακόμη και τη μιλιά της από το σοκ που υπέστη, μια νεαρή κοπέλα η οποία έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από ομάδα αλλοδαπών στο κέντρο της Πάτρας! Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κρουσμάτων που αναστατώνουν την πόλη για περισσότερο από ένα χρόνο.
Η άτυχη κοπέλα δέχθηκε την επίθεση άγνωστου αριθμού μεταναστών την στιγμή που ανέβαινε τις σκάλες κεντρικού δρόμου της Πάτρας. Οι αλλοδαποί έπεσαν πάνω της και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα με πρόθεση να ασελγήσουν σεξουαλικά πάνω της! Όμως, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να τρέξουν περαστικοί και οι δράστες να αναγκαστούν να τραπούν σε φυγή.
Τρέμοντας και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη, η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί αφωνία από το σοκ που της προκάλεσε η επίθεση και παρέμεινε για νοσηλεία και ψυχολογική υποστήριξη. Πριν από λίγες ημέρες, άλλη μία γυναίκα είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές όταν έπεσε απόπειρας βιασμού ενώ περπατούσε έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης. Μάλιστα, οι αλλοδαποί επίδοξοι βιαστές είχαν καταφέρει να της βγάλουν το εσώρουχο πριν εξαφανιστούν στη θέα περαστικών!
Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ από το www.thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου