6.5.11

Κόβεται το "Dancing" στον ΑΝΤ1 ;

Αληθεύουν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και θέλουν το σόου του ΑΝΤ1 να ρίχνει άρον-άρον αυλαία;
Τι κι αν είναι το πιο επιτυχημένο και το πιο λαμπερό σόου της φετινής σεζόν; Τι κι αν οι πάντες μιλούν για το "Dancing" ; Τι κι αν φέτος από Κυριακάτικη συνήθεια έχει "μεταμορφωθεί" σε μανία; Οι Αντεννικοί αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία του σόου, νωρίτερα!
Απίστευτο; Κι ,όμως, πραγματικό ! Η οικονομική κρίση έχει πλήξει τόσο πολύ όλα τα κανάλια που οι άνθρωποί τους αναγκάζονται να παίρνουν αποφάσεις, τις οποίες δεν υπήρχε καν περίπτωση όχι μόνο να ξεστομίσουν, αλλά ούτε καν να σκεφτούν, άλλες τηλεοπτικές χρονιές.
Ναι, μπορεί να φαντάζει αδιανόητο ,όμως, το "Dancing" θα κοπεί ή για να ακριβολογώ θα... συμπτυχθεί ! Και για να καταλάβετε για το τι ακριβώς σας μιλάω, σύμφωνα με τους αρχικούς προγραμματισμούς του καναλιού του Αμαρουσίου, το "Dancing" θα έριχνε αυλαία στα τέλη Ιουνίου!
Αυτό είναι κάτι που μπορεί κανείς και μόνος του να το καταλάβει, από την στιγμή που στο σόου φέτος συμμετείχαν 14 ζευγάρια, οπότε θα έπρεπε να περάσουν και οι αντίστοιχες Κυριακές των αποχωρήσεων, μέχρι να πέσει η αυλαία.
Ομως, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν τελικά έτσι... Δεν ξέρω αν θυμάστε που σας έγραψα πριν από λίγες ημέρες πως τα κανάλια λόγω κρίσης έχουν προχωρήσει σε μία συμφωνία... τηλε-κυριών και έχουν αποφασίσει να ρίξουν αυλαία μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ενώ το ολοκαίνουργιο prime-time τους θα κάνουμε μαύρα μάτια να το δούμε, μιας και θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο;
Ε, αυτή ακριβώς η είδηση θα ισχύσει και για το "Dancing", αλλά και για όλα τα ζωντανά τηλεοπτικά σόου που βρίσκονται αυτή την στιγμή στον αέρα. Αποτέλεσμα; Οσο έχει να κάνει με το "Dancing", όπως καταλαβαίνετε όλοι θα κρεμάσουν τα παπούτσια του χορού σχεδόν είκοσι μέρες νωρίτερα !
Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; Πως από ένα σημείο και μετά, θα αρχήσουμε να βλέπουμε πιθανότατα... διπλές αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να έχει προλάβει το σόου να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή 12 Ιουνίου. tlife

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου