24.6.11

Καλλιστεία 2011: Από το γραφείο η φετινή Σταρ Ελλάς!

Από το γραφείο του Βασίλη Πρεβελάκη, του διοργανωτή των καλλιστείων, θα προκύψει η ομορφότερη Ελληνίδα της χρονιάς!
Ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς δεν θα γίνει όπως έχουμε συνηθίσει, με αποτέλεσμα ο κ. Πρεβελάκης να αποφασίσει να τον κάνει μόνος του καθώς πρέπει να στείλει υποψήφια στα Μις Υφήλιος.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο διοργανωτής αποκάλυψε πως η Σταρ και η Μις Ελλάς θα αναδειχθούν τον Σεπτέμβριο, ενώ μέχρι τις 15 Ιουλίου ο ίδιος θα κάνει κάστινγκ από το οποίο θα προκύψει η υποψήφια για τα Μις Υφήλιος.
«Θα κάνουμε ένα μικρό κάστινγκ με 10 - 15 κοπέλες, οι οποίες θα παρουσιαστούν μπροστά στην επιτροπή και αυτή θα αποφασίσει ποιά θα μας εκπροσωπήσει», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star ο κ. Πρεβελάκης.
Αν και τα μέλη της επιτροπής δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα, το μόνο σίγουρο είναι πως ένας φωτογράφος θα βρίσκεται μεταξύ τους.
Τα καλλιστεία θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα πάντα με τον κ. Πρεβελάκη, οπότε και οι ενδιαφερόμενες θα «κυνηγήσουν» κορδέλες και στέμματα... Η Μις Ελλάς που θα προκύψει θα πάει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος, ενώ η Σταρ Ελλάς θα έχει όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί για τα επόμενα Μις Υφήλιος! Tι αναστάτωση Θεέ μου... Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου