10.6.11

Παράταση έως 20 Ιουνίου για τα σχέδια βελτίωσης αγροτών !

Παράταση για την υποβολή των φακέλων όσων ενδιαφέρονται να υπαχθούν στο Μέτρο 121 ""Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων"
Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή των φακέλων όσων ενδιαφέρονται να υπαχθούν στο Μέτρο 121 "Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων" (σχέδια βελτίωσης). Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καταληκτική ημερομηνία θεώρησης των απογραφικών δελτίων υφιστάμενης κατάστασης των εκμεταλλεύσεων των υποψηφίων από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής) ορίζεται η 20η Ιουνίου 2011.
Επίσης, με υπουργική απόφαση, μετατίθεται η καταληκτική ημερομηνία α) ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης στις 20 Ιουλίου 2011 και β) υποβολής της έντυπης μορφής των αιτήσεων ενίσχυσης εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ηλεκτρονικής οριστικοποίησης της αίτησης. Επισημαίνεται ότι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν θεωρήσει τα απογραφικά τους δελτία εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (έως και 20 Ιουνίου 2011) δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου